Vesić podneo krivičnu prijavu protiv Đilasa i Miljuša: Članovi porodice su mi javili da su mi ispred kuće huligani

Autor: Tanjug

Vesti

23.09.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić podneo je danas krivičnu prijavu protiv lidera SZS Dragana Djilasa i člana opštinskog veća Stari grad Branka Miljuša zbog više krivičnih dela, a nakon što se grupa pristalica SZS juče okupila ispred stana u kojem Vesić živi s porodicom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Gostujući u emisiji "Fokus" na O2 televiziji, Vesić je objasnio da je prijavu podneo zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti, a protiv Dragana Đilasa i zbog podstrekavanja, pošto je on, kako kaže, bio organizator tog okupljanja.

Kako kaže, tražio je od MUP i BIA u toj krivičnoj prijavi da se utvrdi identitet i ostalih koji su u tome učestvovali da bi znao protiv koga će dalje voditi postupak.

Vesić je naveo "da su mu članovi porodice javili da je Dragan Đilas ispred njihove kuće poslao grupu huligana, koju je predvodio Branko Miljuš", koji je, podseća zamenik gradonačlenika, "svojevremeno pravio svoje akcije ispred prostorija dnevnog lista Informer".

RepublikaFoto: Republika
Jučerašnji protest

Grupa pristalica Saveza za Srbiju juče se, prema Vesićevim tvrdnjama, ponovo okupila ispred kuće u kojoj živi zamenik gradonačelnika, sa transparentima protiv gradske vlasti i posebno Vesića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nesa

23.09.2019 16:08

Obadvojica u politicko smetliste. Muka mi od kukanja jednog na drugog, zadusne babe