Skandal nad skandalima! Boško preti uredniku novina hapšenjem!

Autor: Republika

Vesti

25.09.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović pokazao je svoje pravo lice pošto je novinarima čije mu se pisanje ne sviđa zapretio hapšenjem!

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Boško Obradović

U ovom konkretnom slučaju na Obradovićevoj meti našao se glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević kome je Obradović poručio da mu "ne gine zatvor".

- Šta je ovde sporno, @djvucicevic? Zatvor ti ne gine! To razumi kao politički stav i predizborno obećanje iza koga svi stojimo. Misliš li da će Vučić da te primi u avion kojim bude pokušao da beži iz Srbije? Misliš li da ćeš se izvući posle svih laži i zla kojim si zagadio Srbiju? - napisao je na Tviteru Obradović.

 

 

 

 

Sa druge strane, Vučićević je ocenio da je Obradovićeva pretnja "čist fašizam" i pozvao novinare iz drugih medija da ne prećute ovaj skandal.

- Ovo nikada u Srbiji nije bilo! Čist i najstrašniji fašizam! Političar, lider stranke otvoreno  preti novinaru hapšenjem! Ovo je pretnja svima vama. Nadam se da nećete prećutati - naveo je Vučićević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Jana

25.09.2019 19:33

Pretnje i otvoreno zastrasivanje novinara ne prilice demokratskom drustvu.

Zlata

25.09.2019 20:35

Eto, sta oni znaju: prete, maltretiraju, vredjaju. Sta reci, a ne zaplakati?

marina8

25.09.2019 21:59

A gde je sloboda medija o kojoj govori Boško Obradović? Običan licemer.

anamarija

25.09.2019 22:30

Kukavica preti i krije se iza placenika.