Jovanov osudio Obradovićeve pretnje novinarima: Nećemo ti dozvoliti da Srbiju pretvoriš u fašistički brlog

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je večeras da je lider Dveri Boško Obradović uputio najstrašniju fašističku pretnju ikada u Srbiji, što zahteva, kako kaže, odgovor i osudu svih koji žele da Srbija bude slobodna i demokratska država.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

Na taj način on je reagovao na tvit Obradovića u kojem on, između ostalog, glavnom i odgovornom uredniku lista "Informer" poručuje da mu "zatvore ne gine".

S tim u vezi Jovanov kaže:


- Nakon što su njegove siledžije tukle novinarke Pinka, nakon što je sa svojim gorilama naoružanim motornim testerama upadao u RTS i maltretirao novinare i zaposlene, Obradović bi sada da hapsi i zatvara novinare koji ne pišu onako kako on želi. To je Srbija kakvu fašista Obradović sanja, to je Srbija kakvu bi, po njegovim rečima, želeli i Đilas, Lutovac i Jeremić, ali je takvu nikada neće videti”.

 

 

Jovanov navodi da narod u Srbiji prezire Obradovića, kao što je svojvremeno prezirao njegovog, kako kaže, političkog idola, fašistu Dimitrija Ljotića.


- I nikada mu neće dozvoliti da Srbiju pretvori u fašistički brlog u kome će on batinama i zatvorom rešavati pitanje nepodobnih medija, da bi Đilas i Jeremić mogli u tišini da kradu i otimaju - navodi on.

A što se Aleksandra Vučića tiče i toga ko se koga plaši i ko od koga beži, najbolje pokazuje to što su, kaže Jovanov, “junačine Obradović, Đilas, Lutovac i Jeremić i od izbora pobegli, samo da se ne bi suočili sa Vučićem”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Helena

25.09.2019 19:43

Ovo je nedopustivo i za svaku osudu.

Dejan

25.09.2019 20:11

Oни се боре за гору Србију !Желе да је униште!

Djordje

25.09.2019 20:28

Postena i vecinska Srbija nece pokleknuti pred napadima huligana i izgrednika iz opozicije!

Tina

25.09.2019 21:19

Narod ne zeli fasiste u zemlji, nece narod to dozvoliti!