Uređivački kolegijum Studija B osudio pretnje Boška Obradovića novinarima: Građani su mu odavno poručili da je ružna prošlost Srbije

Autor: Republika

Vesti

25.09.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uređivački kolegijum Studija B najoštrije osuđuje fašističke pretnje koje je lider Dveri Boško Obradović uputio glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

- Pretnje zatvorom, bez suda i presuda, očigledno su deo ideologije Boška Obradovića, dokazanog sledbenika Dimitrija Ljotića, srpskog naciste i Obradovićecog idola. To što radi Boško Obradović samo je još jedan dokaz šta Srbiju čeka ukoliko on i njemu slični dođu na vlast. Postaćemo država bez sudova u kojoj će pravdu deliti Obradović, Đilas i njima slični - kaže se u saopštenju i dodaje:

- Postaćemo zemlja u kojoj će Obradović, van zakona, određivati ko je kriv, a ko nevin. Postaćemo država u kojoj će oni koji ne misle kao Obradović završavati na robiji. U najboljem slučaju. Boško Obradović bi konačno morao da razume da Srbija više nije privatna država njegovog finansijera Dragana Đilasa, već država svih njenih građana. Onih građana koji su Bošku Obradoviću odavno na izborima poručili da je ružna prošlost Srbije. To Obradović neće moći da promeni čak ni ovakvim fašističkim pretnjama novinarima, koji za razliku od ovog političara u pokušaju, imaju hrabrosti da misle svojom glavom - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Jana

25.09.2019 19:53

Za svaku osudu ovakav nacin ponasanja.

Ema

25.09.2019 20:30

Tako Bosko zamislja slovbodu medija: da govore samo ono sto on zeli!

mojsvet

25.09.2019 21:00

Meni nije jasno da neko ko zeli da dodje na vlast daje takve izjave, odnosno izrice takve pretnje, e zato on nikada nece doci na vlast.

nervozna_mala

25.09.2019 21:02

Srbija nikad nije videla vece dno od Boska.