Vučićević o pretnjama Boška Obradovića: Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, on je kriv!

Autor: Republika

Vesti

26.09.2019

11:36 >> 11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević na konferenciji za medije govori o pretnjama hapšenjem i zatvorom koje mu je na Tviteru uputio lider Dveri i Saveza za Srbiju Boško Obradović.

RepublikaFoto: Republika
Dragan J. Vučićević

- Sada je očigledno da Boško Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz SZS hoće da u Srbiju uvedu najcrnji  fašizam! Ovo nikada nije bilo u Srbiji! Nikada nijedan političar nije otvoreno pretio hapšenjem nekom novinaru. I to samo zato što taj novinar misli i radi svoj posao onako kako se to tom političaru ne sviđa - rekao je Vučićević.

- Ne preti meni Obradović hapšenjem zato što sam nešto ukrao, nekoga ubio ili počinio neko drugo krivično delo. On meni, mojoj redakciji i mojoj porodici preti jer mu nije po volji uređivačka politika Informera. Danas preti, sutra će zaista i da hapsi ako mu se najodlučnije ne suprotstavimo - istakao je Vučićević koji podseća da je Boško Obradović "jako opasan čovek" čije pretnje moraju ozbiljno da se shvate.

Na kraju obraćanja, Vučićević je bio jasan i nedvosmislen, rekao je da se oseća ugroženo, ali da zbog toga nije uplašen jer je navikao da se slobodno kreće. Kako kaže, nikome ništa ne duguje i ne oseća se krivim ni za šta da bi se plašio, međutim, takve pretnje od strane Boška Obradovića mogu da pokrenu loše stvari i reakcije.

- Ako se nešto desi meni ili mojoj porodici, mojoj deci smatraću da je za to kriv Boško Obradović. Ja sam otac četvoro dece i normalno je da brinem za njih - rekao je na kraju Vučićević.

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović juče je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Obradović je na ovoj društvenoj mreži zapretio Vučićeviću "da mu ne gine zatvor" kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

26.09.2019 12:01

Boška za predsednika!

Odgovori 0 17