(VIDEO) Ovako je Bastać urnisao ulaz u Skupštinu blatom! Vesić: Samo to mogu i da ponude građanima

Autor: Tanjug

Vesti

27.09.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je Dragan Ðilas danas poslao poruku da je njegova politika blato,reagujući na performans pripadnika Saveza za Srbiju koji su uoči početka sednice gradskog parlamenta, na ulazu u zgradu Skupštine prosuli zemlju i od nje sa vodom napravili blato, aludirajući da tako izgleda Beograd zbog radova koje izvodi gradska vlast.

RepublikaFoto: twitter.com/bastacbastac
Marko Bastać sipa vodu po blatu ispred Skupštine

- Danas je Ðilas poslao poruku da je njegova politika blato. Pošto je doneo blato ispred Skupštine grada, poslao je poruku da je njegova politika jedno obično blato i to je jedino što on nudi građanima - rekao je Vesić novinarima u holu gradskog parlamenta. Ocenio je da Ðilas nije znao da unapredi kanalizaciju, da uredi Slaviju…

- Pokazao je da donosi blato i zato što donosi blato zato niko i ne glasa za njega - dodao je Vesić.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

Odbornici Saveza za Srbiju, na čelu sa predsednikom Opštine Stari grad Markom Bastaćem, danas su pred početak sednice gradskog parlamenta na ulaz Skupštine grada prosuli više kanti i džakova zemlje da bi pokazali kako Beograd izgleda zahvaljujići radovima koje izvodi gradska vlast.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading