Pokret socijalista: Blato je krajnji domet politike Bastaća, Đilasa i Jeremića

Autor: Tanjug

Vesti

27.09.2019

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista ocenjuje da blato koje su doneli Ðilas, Jeremić i Bastać ispred Skupštine grada Beograda predstavlja krajnji domet njihove politike.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

Kako navode u saopštenju koje je dostavljeno medijima, u danu kada je gradska skupština usvojila odluke koje se tiču kvalitetnijeg života građana na levoj obali Dunava, bivši gradonačelnik i odbornik Ðilas nije glasao da građani dobiju kanalizaciju, ali je zato doneo blato i jasno poručio šta misli o građanima Beograda.

- Dok je bio gradonačelnik, Ðilas je ostao dužan trudnicama, porodiljama, penzionerima i deci, nije mu palo na pamet da gradi kanalizacije, ali je sada rešio da sve građane Beograda, umesto izvinjenja počasti blatom, jer su za njega građani Beograda i Skupština grada, mesto gde se donose bitne odluke za bolji život građana svinjac i brlog - navodi PS.


U saopštenju poručuju da će Beograd uz pomoć predsednika Vučića nastaviti da se gradi i razvija, a da "Ðilasu, Jeremiću i Bastaću ostaje još samo da se valjaju u sopstvenom blatu i lopovluku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading