Luka Božović rasturio opoziciju: Provalio je njihove dvostruke aršine i nije ih štedeo

Autor:

Vesti

29.09.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analitičari i mediji već dugo vremena upozoravaju na svojevrsnu diktaturu koja se sprovodi među opozicijom. Opozicioni političari koji ne podržavaju ideju bojkota takođe naglašavaju ovu pojavu, a Luka Božović na društvenoj mreži Tviter se oglasio povodom cenzurisanja koje se sprovodi u Savezu za Srbiju.

RepublikaFoto: Twitter.com/Luka Bozovic ‏
Luka Božović

Luka Božović je burno reagovao nakon intervjua Balše Božovića, koji je  medijima rekao da "nijedno ljudsko pravo ne sme biti uskraćeno", dok je istovremeno deo u kojem je govorio o Dverima cenzurisan.

Primetivši da je ono za šta se deklarativno zalaže DS u suprotnosti sa onim kako postupaju, Luka Božović nije krio razočaranje i ljutnju zbog licemerstva koje je na delu.

On je na društvenoj mreži Tviter objavio post sledeće sadržine:

- Go*na jedna najobičnija kukavička. Hoćete slobodu medija ali zato sopstvenom zameniku šefa poslaničke grupe seku delove intervjua u kojima pominje Dveri. Bruke jedne. Odvratni ste - napisao je on.

 

U tom intervjuu Balša Božović dao agenciji Beta, on je govoreći o ljudskim pravima i evropskim vrednostima rekao da Dveri predstavljaju "antievropsku i ekstremnu desnicu". Taj deo koji je izgovorio Božović kasnije je bio isečen, očigledno zarad održavanja krhkog mira u kući.

Pronicljivo primetivši ovakvo licemerstvo, Luka Božović je raskrinkao dvostruke aršine koji postoje u Savezu za Srbiju rečima ne štedeći nikoga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading