Prljava kampanja Đilasovih plaćenika: Šire lažne vesti o tome kako mladi stručnjaci odlaze iz naše zemlje

Autor:

Vesti

01.10.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Tviter, korisnik pod imenom "Mocart", širi lažne vesti kojima pokušava da diskredituje predstavnike vlasti zbog navodnog nepotizma i nebrige za najtelntovanije mlade stručnjake.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Prvi Tvit korisnika Mocart

Ovo je otkrio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji se povodom cele situacije oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i napisao:

- Ovako Đilasovi plaćenici i ljudski ološ šire lažne vesti. Jedan tvit je objavljen je 1. septembra, a drugi juče, 30. septembra, od iste “anonimne” osobe. U jednom tvitu ovaj Đilasov plaćenik “završio” je medicinski i pravni fakultet a u drugom tvitu matematički fakultet. Oba puta ovom Đilasovom plaćeniku "naudio" je "moj sestrić" samo što je u jednom tvitu student, a u drugom ima srednju mašinsku školu!? Inače, nemam sestru pa nemam ni sestrića. Ali to ne smeta Draganu Đilasu i njegovim plaćenicima da šire laži. Nemam drugu reč za ovakve ljude koji su u stanju da napišu ovakve laži osim da kažem da su ljudski ološ. A profil će biti prijavljen kompaniji Tviter.

Vesić zbog ovako niske kampanje nije krio svoj revolt te je one koji organizuju ovu ujdurmu nazvao "ljudski ološ", a sve zbog toga što se plasiraju vesti koje nemaju nikakve veze sa stvrarnošću.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Drugi tvit korisnika Mocart

Posebno je opasno širenje ovakvih navoda i lažnog defetizma jer oni koji su zaista stručnjaci u svojim oblastima, a naročito talentovani studenti, mogu steći pogrešnu sliku.

RepublikaFoto: BEOINFO
Goran Vesić

A prava slika izgleda potpuno drugačije jer država Srbija i grad Beograd izdvajaju značajna sredstva za stipendije mladim talentima, naročito u oblasti IT, matematike, medicine i visoke tehnologije.

Otuda nije čudno što je Vesić najavio da će ovog anonimusa tužiti kompaniji Tviter i što nije štedeo reči kritike na ovako prljavu kampanju i "udarce ispod pojasa" koji su pokušali da zadaju predstavnicima institucija u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
korisnicko ime

01.10.2019 14:51

Djilasovci nece uspeti da naruse stabilnost nase zemlje svojim lazima.

Bb0

01.10.2019 15:41

Pokusavaju da naruse stabilnost nase drzave ali nece uspeti.

Dilan

01.10.2019 15:42

Lazu za gazdu Djikija, pa se posle upletu u te iste lazi.

Hedona

01.10.2019 15:44

Dragan Đilas je zaista loš jako, kada ovako može da priča o svakome. Čovek koji može da uništi apsolutno sve.