(FOTO) TRULA KOALICIJA! Ova fotografija najbolje pokazuje svu apsurdnost srpske opozicione politike

Autor: Republika

Vesti

06.10.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska opoziciona kaljuga na jednoj slici! Tako bi se najbolje mogla opisati fotografija nastala na protestu "1 od 5 miliona" na kojoj su se zajedno našli lideri starnčica okupljenih u takozvanom Savezu za Srbiju.

Foto: Tanjug/ST/montaža
Veselinović, Jeremić, Stefanović, Obradović, Đilas

Društvenim mrežama se širi fotografija na kojoj su zajedno Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Borko Stefanović i Janko Veselinović.

Ako se ima u vidu njihova međusobna istorija, koja nije ništa drugo nego istorija niskih udaraca i beskrupuloznih optužbi i uvrede, jasno je da se ova garnitura ujedinila iz samo jednog jedinog razloga - ne bi li se ponovo dokopali vlasti.

Najilustrativniji primer zle krvi između lidera opozicije, koji su očigledno spremni da se udruže i u najtrulije zamislive koalicije ne bi li se dokopali fotelja, svakako je odnos Đilasa i Jeremića.

Podsetimo, na Đilasovo insistiranje Jeremić je izbačen iz Demokratske stranke, a Đilas je u više navrata Jeremića prozivao dok je ovaj bio generalni sekretar UN, optužujući ga da više radi na sopstvenoj nego na promociji države Srbije.

 

 

 

U ništa manje lošim odnosima bili su i Borko Stefanović, inače lider Levice, sa desničarskim šefom pokreta Dveri Boškom Obradovićem.

Stefanović je, kao što se upućeniji čitaoci verovatno i sećaju, tražio da se iz DS isključi Branimir Kuzmanović (tada generalni sekretar stranke), zbog mitinga koji su u Mladenovcu demokrate održale zajedno sa Dverima.

Ako su odnosi Jeremića i Đilasa i Obradovića i Stefanovića sve samo ne idilični, šta tek onda reći za odnose Boška Obradovića i Dragana Đilasa.

Obradović je u gotovo svim javnim nastupima otvoreno vređao i optuživao Đilasa da je medijski tajkun, a kampanju za lokalne izbore u Beogradu čak je i vodio pod sloganom "Da ovi odu, da se oni ne vrate", pritom često ističući da je Đilas upravo taj koji "ne bi trebalo da se vrati".

I na kraju, treba podsetiti da je Janko Veselinović napustio Demokratsku stranku upravo zbog Đilasa.

Sve u svemu, fotografija na kojoj se opozicioni lideri cerekaju tokom protesta u Beograda, najbolja je potvrda da opozicioni lideri ne drže ni do kakvih principa, već ih jedino zanima da se opet dograbe vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Boza

06.10.2019 16:32

Opozicija se svakodnevno valja po blatu.

Milina

06.10.2019 16:33

Kaljuga, bruka i sramota.Dno dna.

Milos

06.10.2019 16:33

Ne zna se ko je crnji a ko gori.

Dragojlo

06.10.2019 16:35

Slika je prikaz najgorih politicara ikada u Srbiji , narod ih nemoze vise ocima da gleda.