Stojčić: Laž je jedina politika Ðilasa i Bastaća!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.10.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS Marko Stojčić izjavio je danas da je laž jedina politika Dragana Ðilasa i Marka Bastaća i da zato, kako tvrdi, svaki dan lažu i mrze one koji rade, jer su oni neradnici.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Marko Stojčić

- Za razliku od njih, mi razvijamo naš grad, a činjenica je da je neophodno ukloniti stari tramvajski most i napraviti novi sa više saobraćajnih traka - rekao je Stojčić regujući na navode predsednika beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marka Bastaća da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izmislio da su građani izglasali da se Stari savski most izmesti u park Ušće.

Izgradnja novog mosta je, obrazložio je Stojčić, neophodna imajući u vidu malu prohodnost postojećeg i plana za izgradnju tunela u nastavku mosta kako bi se centar grada rasteretio saobraćajem.


Stojčić je podsetio da je pre nekoliko godina sprovedena anketa za predloge o budućnosti starog mosta, koji je bio privremeni most izgrađen u toku Drugog svetskog rata, prema kojoj je, dodao je, bilo više predloga građana, među kojima najviše da se most premesti u park Ušće.
RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Vesić

- U međuvremenu je veći broj Beograđana kroz različite inicijative više puta ponovio taj predlog. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izneo upravo tu činjenicu. Organizovaćemo još jednu dodatnu anketu ovih dana na sajtu grada kako bismo proverili da li građani i dalje žele stari tramvajski most na Ušću - rekao je Stojčić, navedeno je u saopštenju beogradskog odbora SNS.


Kako je dodao, za razliku od Ðilasa i Bastaća aktuelna vlast pita građane i sluša njihove predloge.
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

- Oni će ostati zapamćeni u istoriji kao ljudi koji su izmislili i lažirali ''referendum na svojoj opštini'', po principu hajdučke skupštine. Da ne pričam o tome da su pre toga ojadili svoju bivšu stranku DS - dodao je Stojčić.

Ranije danas, Bastać je optužio Vesića da je "izmislio" da su građani izglasali da se Stari savski most izmesti u park Ušće.

Kako su preneli pojedini mediji, Bastać je u pisanoj izjavi naveo da se navodno glasanje na internet stranici Grada Beograda nije ni desilo pošto je, kako je rekao, planirano tek za sledeću nedelju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading