BRNABIĆEVA U VRANJU: Otvoren novi pogon kompanije Jumko "Balistika"

Autor: Tanjug

Vesti

19.09.2017

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić posetila je Vranje i otvorila novi pogon kompanije Jumko "Balistika" koji će proizvoditi zaštitnu balisitičku opremu.

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić pritisla dugme i pokrenula proizvodnu liniju

Investicija je vredna pola miliona evra i biće zaposleno još 150 radnika, 50 ove godine i još 100 naredne.

Brnabić je svečano presekla vrpcu zajedno direktorom "Jumka" Branislavom Trajkovićem i gradonačelniomom Vranja Slobodanom Milenkovićem, kao i sa ministrom za rad Zoranom Đorđevićem i ministrom privrede Goranom Kneževićem.

Novi pogon "Jumka" nalazi se u magacinskim prostorijama konfekcije gde će se pored uniformi za pripadnike Ministarstva odbrane, MUP-a i radnih zaštitnih odela proizvoditi zaštitna balistička oprema, poput pancirnih prsluka, rukavica i ploča.

Premijerku obišla i pogone "Tkačnica", "Dorada" i "Konfekcija", kao i novi pogon "Balistika".

Brnabić otvorila i novu liniju za pakovanje u BAT-u

Premijerka je otvorila i novu liniju za pakovanje u fabrici "Britiš ameriken tobako", u koji je investirano više od tri miliona evra.

Brnabić je tokom obilaska fabrike pritiskom na dugme pustila u rad novu proizvodnu liniju, zajedno sa ministrima za rad i privredu, Zoranom Đorđevićem i Goranom Kneževićem, kao u rukovodstvom BAT-a.

Prisustvovali su i Ričard Vidman, direktor BAT-a za Centralnu i Južnu Evropu i Tanos Trimis, generalni direktor BAT-a za Srbiju i Crnu Goru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading