BIVŠEM PREDSEDNIKU BRIDE OBRAZI! Vulin: Prostitucija u srpsku politiku ušla sa Tadićem

Autor: Tanjug

Vesti

14.10.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je "prostitucija u srpsku politiku ušla sa Borisoom Tadićem kao predsednikom Srbije", kada, se, kako kaže izvinio Hrvatima za građanski rat koji su vodili sa Srbima, prevario Rusiju u UN i izbacio UNMIK a doveo Euleks.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

Vulin navodi za primer i Tadičevu političku nedoslednost prema glasačima Demokratske stranke, kada je sa SPS potpisao deklaraciju o pomirenju samo da bi, kako kaže, uprkos porazu na izborima bio na vlasti.

- Prostituciju u politiku Tadić je uveo na velika vrata kada je u trenutcima proglašenja kosovske nezavisnosti pobegao u Rumuniju, a posle uveo granice među Srbima i pohapsio one Srbe koji su granice rušili. I dok je bio na vlasti i sada nudio se i nudi se svakom strancu za malo ili malo više vlasti - naveo je Vulin reagujući na izjavu Borisa Tadića da je predsednik Vučić "trgovac ljudskim dušama i da je kao makro na ulici".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vukoje

14.10.2019 21:14

Strašno, kako god okreneš...