NOVE TRZAVICE U OPOZICIJI! Jerkov odgovorila Obradoviću: Nećeš nam ti deliti packe

Autor: Tanjug

Vesti

15.10.2019

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Demokratska stranka neće dozvoliti da predsednik nekog drugog pokreta disciplinuje članove DS, tumači njene odluke, deli packe onima koji ne daju izjave koje su mu po volji i unižava sve ono što Demokratska stranka jeste i što oduvek je bila", izjavila je danas potpredsednica DS Aleksandra Jerkov.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra Jerkov

Ona je tako reagovala na izjavu Boška Obradovića za N1 da "bivše rukovodstvo DS svaki dan zabija klipove u točkove", a povodom razlika po pitanju bojkota i konfuzije među dobrim delom birača po pitanju vrednosti koje opozicija okupljena u SzS nudi, na šta je u istoj emisiji ukazao Dragan Šutanovac.

- Nećemo dozvoliti da nam se nameću vrednosti i kultura drugih stranaka, pogotovo antievropskih poput Dveri - uzvraća Jerkov na izjavu Obradovića, koju vidi kao nastavak kampanje protiv pojedinaca u Demokratskoj stranci.

 

 

Jerkov kaže i da Demokratska stranka neće ćutati na takvo nametanje atmosfere podele na izdajnike i pravoverne, jer to samo koristi vlasti Aleksandra Vučića.

Izjave poput pomenute Boška Obradovića za nju su napad na sve članove DS, ali pre svega - na vrednost negovanja demokratske diskusije i dopuštanje drugacijeg mislienja, koja je uvek bila elementarni deo kulture i vrednosnog sistema Demokratske stranke.

Demokrate će, poručuje Jerkov, nastaviti da govore ono što misle, to je, kaže, oduvek tako bilo, tako će i ostati i "tu nikakve uvrede i klevete neće pomoći nikome ko u tome pokušava da ih spreči, ma ko to bio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
saska

15.10.2019 19:08

Opozicija je doživela totalni raskol !

jk

15.10.2019 19:08

Kada je i opozicija pocela medjusobno da se sukobljava, onda je to definitivno njihov kraj.

Pedja

15.10.2019 20:00

Sami sebe ujedaju a kao su u nekoj koaliciji! Politicki program dijametralno razlicit a spojila ih mrznja prema Vucicu

Milan

15.10.2019 21:24

Jerkov nije nista bolja od Boska Obradovica, zlo!!!!