DS PUCA PO ŠAVOVIMA! Članovi i funkcioneri hoće Balšu za šefa stranke?!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

03.10.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve više članova i funkcionera te partije zahteva da sa čela partije ode aktuelni lider Zoran Lutovac, a da na njegovo mesto dođe Balša Božović, koji je narodni poslanik te stranke u parlamentu

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Balša Božović

- Balša dosta solira u poslednje vreme i to izaziva simpatije kod velikog broja članova DS-a, koji smatraju da on jedini brani tu stranku od Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića - navode  izvori i dodaju da članovi poštuju samostalne istupe Božovića jer smatraju da DS ne sme da se utopi u Savez za Srbiju i izgubi svoj identitet.

- Božović je stao u odbranu Gordane Čomić i Nataše Vučković, kada je Boško Obradović zahtevao da budu izbačene iz DS-a. Jedini je koji je digao glas na sednici Glavnog odbora, kada se odlučivalo o bojkotu izbora i jedini koji se otvoreno suprotstavlja lideru Dveri koji pokušava da šefuje demokratama - navode naši izvori i dodaju da zasad smena Zorana Lutovca nije moguća.

 

 

- Sve dok Đilas drži DS u finansijskom ropstvu, Lutovcu je osigurano mesto na čelu stranke, iako je svakim danom sve manje onih koji ga podržavaju - objašnjavaju naši sagovornici i napominju da ipak ne treba otpisivati Božovića jer je dosad uspeo da smeni sve predsednike DS-a koji mu nisu bili po volji.

Podsećanja radi, Zoran Lutovac izabran je za predsednika Demokratske stranke sredinom 2018. godine, a pobedu je proslavio na jednom splavu, i to u društvu Dragana Đilasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Jana

03.10.2019 15:56

Kako li ce Djilas da reaguje na to, svadja na vidiku.

BozaB

03.10.2019 16:00

Opozicija ne zna gde bije.Pucaju po savovima.

Klara

03.10.2019 16:01

Opozicija nam je pravi hodajuci cirkus

Ana

03.10.2019 16:01

Ako nista drugo,ovaj bar zna koliko su Obradovic,Jeremic i Djilas stetni po Srbiju.