"Poslušnici albanskih partija spremaju napad na Srpsku listu"

Autor:

Vesti

16.10.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Srpske liste poručili su da se priprema napad na njih od strane Srba koji žele da se dodvore vlastima u Prištini.

Foto: twitter.com/Insajder_net

Srpska lista najoštrije osuđuje brutalni upad naoružanih specijalnih formacija Albanaca na sever KiM sa ciljem destabilizacije situacije i zastrašivanja srpskog naroda u Kosovskoj Mitrovici, a u želji da se skrene pažnja albanske javnosti sa još jednog neuspešnog pokušaja Prištine da dobije članstvo u Interpolu.

- Maltretiranje nedužnih građana uz nikakve dokaze postaje standardna mantra, kojom se albanski lideri služe za prikrivanje vlastitih poraza i neuspeha. Današnji upad i neosnovano hapšenje naših sugrađana je prosta divljačka demonstracija sile Prištine nad nedužnim građanima, na koje čitava međunarodna zajednica ćuti - poručuje SL.

Oni dodaju i da "u danu kada Priština maltretira Srbe na severu KiM i brutalnim akcijama ugrožava mir, poslušnici albanskih partija, u želji da se dodvore i opravdaju podršku Prištine, Jablanović, Petrović i Rašić u Specijalnom tužilaštvu u Prištini pripremaju plan napada na Srpsku listu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading