(FOTO) Sramno! Đilas na sve načine pokušava da utiče na Komisiju pred odluku o doktoratu Siniše Malog!

Autor: Republika

Vesti

28.10.2019

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, lider SZS Dragan Đilas organizovao je lepljenje propagadnog materijala na ulazu na Fakultet organizacionih nauka u Beogradu kako bi izvrsio dodatan pritisak na komisiju pred odluku o doktoratu Siniše Malog!

Foto: Republika
Još jedan Đilasov sraman potez

Podsećamo da je Srpski telegraf već pisao o tome da je jedan od profesora iz etičkog odbora Univerziteta u Beogradu koji treba da odlučuje o doktoratu Siniše Malog uzeo je od Dragana Đilasa 50.000 evra da glasa protiv Malog, dok se drugi dogovorio da postane dekan fakulteta na kom predaje kada opozicija preuzme vlast.

Kada je reč o izboru članova Odbora za profesionalnu etiku, njih ukupno ima sedam i imenuje ih Senat univerziteta, na predlog rektora. Četvoro je iz reda nastavnika, i to po jedan iz svake grupacija nauka, jedan je iz reda istraživača u naučnom zvanju, jedan iz reda studenata i jedan iz reda sekretara fakulteta.

U međuvremenu je opoziciji konce pomrsila odluka Stručne komisije FON da doktorat Malog nije plagijat i tu odluku dužni su da pošalju Odboru za profesionalnu etiku do 26. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Olivera

28.10.2019 09:01

Pa neka uradi Đilas doktorat, pa da vidimo kako se to ispravno radi !

Mirjana

28.10.2019 09:02

Sramota cime se sve sluzi Djilas.

Aleksandar 90

28.10.2019 09:22

Dilas je jedan obican fanatik, neko ko je opustosio zemlju, pa je sad presao na pojedince, ko li je posle Malog njegova sledace zrtva?

Milica

28.10.2019 09:26

Djilas je inace stručnjak za naucne radove. :D