(FOTO) Osuli se: Opozicija planirala protest sa više hiljada ljudi ispred "Krušika", a došlo njih desetak

Autor:

Vesti

28.10.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri opozcije danas su organizovali protest ispred fabrike "Krušik" u znak podrške radniku Aleksandru Obradoviću koji je uhapšen zbog odavanja poverljivih informacija novinarima.

Foto: Srpski telegraf
Protest je doživeo potpuni fijasko

Prema informacijama koje su dostupne, Savez za Srbiju je doživeo totalni fijasko jer su planirali protest sa više od 2000 ljudi.

Na fotografijama se jasno vidi da se ispred fabrike nije okupilo ni blizu onoliko pristalica koliko je očekivano da će pružiti podršku radniku, koji ima navodne informacije o tome kako je otac ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića umešan u trgovinu oružjem.

Na ovom okupljanju prisutni su i lideri SzS Nebojša Zelenović, Zoran Lutovac i Srđan Milivojević. Na njihovim licima ne vidi se baš oduševljenje kako je organizacija celokupnog događaja ispala.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Zoran Lutovac ispred Krušika

Podsetimo, čak se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić često se oglašavao povodom ove cele "napumpane" afere rekavši da to samo predstavlja napad na Nebojšu Stefanovića bez ikakvih dokaza i činjenica koji mu stvarno mogu naškoditi. Očigledno je da su ovo shvatili i građani, i uvideli da ovakvi protesti nemaju nikakvu svrhu, što govori i sam odziv na ovaj događaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ivan

28.10.2019 15:10

Još jedan ćorak za opoziciju.

Dado2979

28.10.2019 15:12

Ovakav fijasko opozicije je samo dokaz da nemaju podršku naroda i da građani ne veruju u njihove laži!

Jana

28.10.2019 15:17

Ova slika sve govori o podrsci koju opozicija ima.

Vladimir

28.10.2019 15:20

Opozicija kao i uvek na svojim protestima doživi potpuni fijasko.