Bajaga kratko, ali konkretno odgovorio akademiku Teodoroviću: Naravno da će moj koncert podržati Beograd, neće valjda Zagreb!

Autor: Tanjug

Vesti

29.10.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga izjavio je danas da mu nije jasno zašto ga je akademik Dušan Teodorović prozvao na tviteru zbog koncerta njegovog benda na manifestaciji "Beogradska zima", kao i da to nije prvi put da ga napada.

RepublikaFoto: instagram.com/bajagaiinstruktoriofficial
Momčilo Bajagić Bajaga

- Nije mi jasno zašto me taj akademik proziva. Nije mu ovo prvi put da to radi. Pa, naravno da će Grad Beograd podržati koncert ako sviram u prestonici. Neće valjda Grad Zagreb da me podrži? - rekao je Bajaga za "Novosti".

Dodao je da Grad Beograd uglavnom podržava sve kulturne manifestacije koje se u njemu održavaju, ne samo koncerte, već i pozorišne predstave.

Teodorović je pre nekoliko dana na svom tviter profilu postavio fotografiju muzičara koji su pevali na manifestaciji "Beogradska zima", uz reči: "Bajaga, nemoj da bude posle da si samo radio svoj posao. Ne, ne, pevao si na Vesićevim koncertima, slikao se i podržavao moderne varvare".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading