Mihajlovićeva pokopala SZS: Ne možete reći "ljudski je grešiti" na optužbe za kriminal, za to se ODGOVARA

Autor: Tanjug

Vesti

05.11.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljudski je grešiti" ne može biti odgovor na optužbe protiv nosilaca javnih funkcija za kriminal i reketiranje, već nešto što mora da se do kraja istraži i sankcioniše u skladu sa zakonom, poručila je Savezu za Srbiju (SZS) potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zorana Mihajlović

- Dobro je da su ostali lideri SZS prekinuli ćutanje o raznim optužbama koje su iznete protiv predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća. Međutim, varaju se ako misle da je dovoljno reći ''ljudi greše'' ako je neko odgovoran za ozbiljno krivično delo, kao što je reketiranje investitora. Optužbe za kriminal nisu kao da ste obukli kišni mantil na sunčan dan, pa kažete ''pogrešio sam'', za to se odgovara - saopštila je Mihajlovićeva.

Ona dodaje da su lideri SZS i do sada pokazivali sklonost da pravnu državu i demokratiju shvataju selektivno.

- Hoće demokratiju, ali im ne odgovara demokratija kad građani neće da glasaju za njih, kao što se zalažu za vladavinu prava, dokle god se taj princip ne odnosi i na njih i ne počnu da se istražuju sumnje o njihovim zloupotrebama - navodi Mihajlovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

05.11.2019 13:56

Ljudski je grešiti, ljudski je odgovarati i ljudski je ići u zatvor. Zatvor je za ljude. Nema ljutiš.