"Predstavnici SZS moraju da snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika!"

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

06.11.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pokušaj pristalica SzS da organiče kretanje predsedniku Srbije i blokiranje zgrade RTS reagovao je i Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skuštini grada Beograda.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

Pitam fašiste iz SzS ko su oni da nekome ograničavaju kretanje, ko su oni da blokiraju ulaz u RTS i zašto uporno pokušavate da narušite stabilnost Srbije, zašto svima koji ne misle kao Đilas i njegova klika hoćete da stavljate kese na glavu, da ih vešate i vređate, naveo je Mirović u saopštenju.

Koliko je ovo ozbiljna stvar shvatiće svako u Srbiji kada samo pomisli da je neko na taj način ugrozio bezbednost Putinu, Trampu, Makronu i kako bi se taj neko proveo.

Mržnja koju svakodnevno seju Đilas, Jeremić i Obradović dovodi do ovakvih stvari i zato je neophodno da i oni već jednom snose odgovornost za konstantne pozive na linč predsednika Aleksandra Vučića kao i svih nas koji nismo lopovi i ne mislimo kao oni.

Rezultate koje je postigao Aleksandar Vučić niko ne može da izbriše, ali isto tako ne može niko ni njegov, ni život bilo koga drugog da ugrožava, samo zato što mrzi i misli da mu se može kao što to rade Đilas, Jeremić i Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Ivan

06.11.2019 14:52

Opozicija gleda samo svoje interese, a ne interese svoje zemlje!

Vladimir

06.11.2019 15:02

Predstavnici SzS će morati da snose posledice zbog konstantnih pretnji i pozivanja na linčovanje prdsednika Vučića.

Stojkovic_NBG

06.11.2019 15:27

Divljaci iz opozicije trebaju da odgovaraju za ovakvo ponasanje i to sto pre.

Verica

06.11.2019 16:14

Da li ce Obradovic,Djilas i Trifunovic ici kod Amerikanaca i kada budu izbori u Americi?