Baš se nameračio na Malog! Teodorović bi da se žali u nedogled

Autor: Republika

Vesti

06.11.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik Dušan Teodorović, koji na društvenim mrežama, bukvalno na dnevnom nivou, pljuje sve i svakoga, a najviše vlast, ozbiljno se nameračio na ministra finansija Sinišu Malog.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Dušan Teodorović

Iako su dana 28. 10. 2019. godine članovi Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka  na vanrednoj sednici usvojili izveštaj Etičke komisije FON-a o doktoratu Siniše Malog u kojem su se izjasnilii da rad nije plagijat, akademik Teodorović ne odustaje u nameri da ministra proglasi plagijatorom.

- Obaveštavam akademsku zajednicu i gradjane Srbije da smo pre dva sata zaveli novu žalbu, u kojoj smo kao i u prethodnoj, zahtevali da se doktorat Malog proglasi za plagijat - napisao je Teodorović na Tviteru.

 

 

Interesantno je to, da ovaj akademik ne zna sva slova, a svakodnevno se predstavlja kao pripadnik "intelektualne elite". Teodorović slovo Đ piše kao DJ. Izgleda da njegova azbuka ima 29 slova?!?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dugi

06.11.2019 17:11

Da li se može ispitati doktorat Dušana Teodorovića kao što se ispituje doktorat Siniše Malog?

Odgovori 14 0
Srba

12.11.2019 07:14

@Dugi - Teodorović pomoću softvera "utvrdio" da je 7% doktorata Malog sumnjivo na plagijat. Studenti istim softverom utvrdili da Teodorovićev doktorat sa 70% sumnjiv na plagijat. Neka ispitaju na još nekom softveru.