Naprednjaci urnišu Đilasa: Da li je politika linč i stavljanje kese na glavu?!

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Gradskog odbora SNS u Beogradu Vladan Jeremić i narodni poslanik SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Marković upitali su danas Dragana Ðilasa da li je politika to što njegove pristalice pokušavaju da spreče predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uđe u studio RTS-a, kao i linč i premlaćivanje neistomišljenika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Takođe, da li je politika kada jure zamenika gradonačelnika Gorana Vesića sa namerom da ga linčuju i da li je politika stavljanje kese čoveku na glavu i premlaćivanje svakoga ko ne misli kao Ðilas, Vuk Jeremić, Marko Bastać i Boško Obradović?

Gradski odbor SNS navodi da je 26 godina isuviše dug period ako je neko želeo da se bavi rešavanjem ključnih problema i da je to mogao i da učini.

- Upravo toliko godina je Demokratska stranka odlučivala kako će građani opštine Zvezdara živeti - rekao je Vladan Jeremić i dodao da su za njih postojali građani prvog i drugog reda.

Naveo je da je veći deo opštine Zvezdara bio bez adekvatne infrastrukture, kao što su Mali Mokri Lug, Veliki Mokri Lug, Mirijevo i da otuda ne treba da čudi što su građani prepoznali na prethodnim izborima, a potvrdiće i na narednim, kakva je bila vlast DS-a.

- Mi smo odgovorna vlast koja na racionalan način troši sredstva iz budžeta, tako što su rezultati našeg rada vidiljivi - rekao je Jeremić.

Dodao je da se ovih dana rešava višegodišnji komunalni problem koji se tiče izlivanja kanalizacije u Bosanskoj ulici, za koji je izdvojeno četiri miliona dinara iz opštinskog budžeta.

Jeremić je napomenuo da je primer kako je Ðilas vodio računa o građanima vrtić "Oblačak" koji je otvoren 2012. godine za vreme izborne kampanje, a 300 dece ostavljeno bez vodovodne i kanalizacione mreže.
 

- Odgovorna vlast predvođena SNS je prošle godine rešila jedan problem, vrtić je priključen na vodovodnu mrežu, a za desetak dana kreću radovi na izgradnji kanalizacione mreže i biće obuhvaćen i vrtić Oblačak. I na taj način ćemo pokazati kako vodimo računa o budućim generacijama - istakao je Jeremić.

Aleksandar Marković je podsetio da je ranije dug grada Beograda premašio 1,2 milijarde evra, kao i na afere koje su obeležile vlast Dragana Ðilasa, kao što su Bulevar kralja Aleksandra, Pazl grad, višemilionske afere oko podzemnih kontejnera, afere nabavke autobusa i tramvaja.


- Slobodno možemo da kažemo da je ceo Ðilasov mandat jedna velika afera - istakao je Marković i dodao da je to period kada su građani naglo siromašili, a kada je Ðilas stekao imovinu enormnih razmera.

Marković je upitao Ðilasa kako je od 74.000 evra došao do bogatstva od 25 miliona evra, ako uzmemo u obzir da je u tom periodu obavljao isključivo javne funkcije.

- Sada bi, kada je stanje javnih finansija stabilno i kada ima novca u državnom budžetu, da se vrate na vlast i nastave sa ličnim bogaćenjem, iako su svesni da nemaju podršku građana, pa pribegavaju svakodnevnom nasilju po Beogradu - zaključili su u saopštenju Jeremić i Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Tanja

07.11.2019 18:05

Bilo bi dobro da se svo Djilasovo smece iznese pred lice javnosti ,da se vec jednom raskrinka najveci lopov danjasnjice

Pedja

07.11.2019 18:31

Djitler je obican nasilnik ,kao i par njegovih najblizih saradnika.

Olivera

07.11.2019 22:35

Đilas i nije za bolje.

Jasmina

08.11.2019 06:47

Đilas je prošlost na našu sreću