SRPSKA LISTA: Borimo se za interese Srba, ne dodvoravamo se nikome!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.11.2019

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpska lista je partija sabornosti srpskog naroda koja se bori za njegove interese, a ne da bi se svidela i dodvoravala albanskim partijama i njihovim političkim liderima", poručili su danas iz te stranke.

Foto: twitter.com/Insajder_net

Albanci takve imaju u Rašiću, Petroviću, Radi Trajković i sličnima kojima je srpski narod jasno i glasno rekao šta o njima misli, dajući im podršku u promilima, navodi se u saopštenju.

Paradoksalno je, kažu u Srpskoj listi, da o poštovanju nekakve kosovske državnosti Srpskoj listi govore članovi Samoopredeljenja koji negiraju Ustav tog istog samoproglašenog Kosova, njegove takozvane simbole ali i sve obaveze koje Priština ima prema srpskom narodu, kako po važećim zakonima, tako i po važećim međunarodnim obavezama koje proističu iz Briselskih sporazuma.

- Daćemo Kurtijevim pajtašima besplatan savet - nije mudro političko vreme trošiti za napade na Srbe, pitanje je dana kada ćete morati da pozovete na razgovor Srpsku listu, a sa druge strane, pogledajte kako su na izborima prošle partije u Prištini koje su pokušale da napadima na srpski narod steknu jeftine političe poene - navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
OM

09.11.2019 14:05

Zato su "podobni Srbi" poput Rade Trajković doživeli fijasko na poslednjim izborima na KiM, jer su sve radili protiv Srba kako bi sebi obezbedili ličnu korist.

Jovana

09.11.2019 14:19

Bili smo u situaciji kada smo se svima dodvoravali i tada bili u ne tako zavidnoj poziciji u svetu.

Daliborka

09.11.2019 18:29

Srpska lista radi isključivo za interese Srbijae i srpskog naroda.

Anci

09.11.2019 19:52

Srbi nisu ti koji se ponizavaju, Srbi su narod koji se bori za svoja prava, vredni, istrajni i velike patriote i tako ce uvek i biti