Vukadinović opleo po Sergeju! Omaklo mu se da prizna Kosovo dvaput za 10 dana

Autor: Republika

Vesti

16.11.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Vukadinović, narodni poslanik koji je nekoliko puta menjao nacionalni identitet kako bi se "uvalio" u skupštinske klupe opleo je na Tviteru po lideru PSG Sergeju Trifunoviću zbog toga što je ovaj po ko zna koji put pozvao institucije Srbije da priznaju nezavisno Kosovo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/youtube.com/Nova S
Vukadinović opleo po Trifunoviću zbog Kosova

- Dakle, gospodo, braćo i drugovi možemo se praviti mrtvi ili gluvi, ali ovo je već drugi put za desetak dana. Dakle, nije ni greška, ni omaška. Znam da se nekima od vas to sviđa, ili da bar neki nemaju ništa protiv. Ali zaista ne možemo reći - nema veze - napisao je Vukadinović na Tviteru iznad postovane vesti N1 čiji je naslov "Trifunović: Pitanje je zašto Srbija ne bi priznala Kosovo ako se ispune uslovi".

Foto: Twiter.com/screenshot

Podsećamo, Trifunović jen je u intervjuu nedeljniku Vreme ocenio da ukoliko bi se "stekli uslovi", Srbija treba da prizna nezavisno Kosovo. - Mi se "koljemo" oko teritorije na kojoj sve manje ljudi želi da živi, i tu jednako mislim i na Srbe i na Albance. To su prava pitanja i to mora da bude glavna misao svim državnim zvaničnicima koji se bave ili će se u budućnosti baviti pitanjem Kosova - izjavio je Trifunović.

Pored priznavanja Kosova, Trifunović je Aljbina Kurtija predstavio kao principijelnog političara koji je, prema njegovim rečima, nepotkupljiv i sa kojim može da se razgovara. - Ne mislim da će biti ništa blagonakloniji pregovarač od onih prethodnih, ali sa njim makar može da se razgovara. Sa onima koji su ubijali decu i vadili Srbima organe to nije bilo moguće - izjavio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading