Vesić: Đilasovci uništavaju grad sramnim podmetanjem! Podneću prijave!

Autor: Republika

Vesti

21.11.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se povodom velikog broja grafita koji su osvanuli po ulicama prestonice, a u kojima piše "Vesić voli Beograd".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/facebook.com/Goran Vesić
Dragan Đilas

Vesić je na svom Fejsbuk nalogu lidera SzS Dragan Đilasa nazvao štetočinom, a akciju ispisivanja pomenutih grafita nazvao glupom. On je zamolio da se to više ne radi.

Prenosimo vam celu izjavu zamenika gradonačelnika:

- Zna se da je Dragan Đilas lopov, ali ne prođe dan da ne pokaže kakva je štetočina. Još jedna glupa akcija koju može da smisli samo neko poput njega.

Dobro je što je i sam shvatio da volim Beograd i da radim za svoj grad 24 sata vredno i predano za razliku od njega koji je ostavio dug Beogradu od 1.2 milijardi evra. Loše je što čak i kada nekome oda priznanje i prizna nešto on me može da ne nanese štetu ili da nešto uništava. To je jače od njega. Tako je sada odlučio da uništava trotoare koristeći moje ime.

Moja molba je da ovo više ne radi. Ako je već shvatio koliko volim Beograd dovoljno je da to javno prizna i da zauvek napusti politiku. Da više ne uništava grad i ne priziva nasilje.

Podneću prijavu protiv NN lica koje je ovo uradilo, a nadam se da će nadležne inspekcije i komunalna milicija pronaći ljude koje je Đilas platio da ovo urade. Pa će posle kao za moju knjigu da se pravda kako su njegovi ljudi malo palili pa malo gasili. Ne može on da ne širi zlo! 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Mina

21.11.2019 11:54

Prijava svakom ko ruzi drzavnu imovinu.

Ana

21.11.2019 11:59

Neka se stide ovakvog ponasanja. Kako bi drugacije dospeli na naslovne strane, moraju nekako da privuku paznju da se o njima prica.

Jana

21.11.2019 12:00

Gradjani nista osim nasilja ne mogu da vide od clanova opozicije

Mirjana

21.11.2019 12:02

Djilas je stetocina i lopov nevidjenih razmera., sebican i zao covek.