Aleksandar Antić: Siniša Mali među najzaslužnijim za ekonomske uspehe Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odluka u vezi sa doktoratom Siniše Malog je autonomna odluka Univerziteta u Beogradu, iako doneta u ambijentu političkog pritiska dela opozicije i njima naklonjenih nevladinih aktivista, navodno zabrinutih za etiku na Univerzitetu", navodi ministar energetike Aleksandar Antić i konstatuje da ova odluka ni u kom slučaju ne sme niti može da utiče na činjenicu da je Siniša Mali jedan od najboljih ministara finansija kog je Srbija imala, a o čemu svedoče jake, stabilne i razvojne državne finansije.

RepublikaFoto: Ministarstvo rudarstva i energetike
Aleksandar Antić

- Srbija je danas jedna od retkih država u ovom delu Evrope koja se može pohvaliti niskim javnim dugom, konsolidovanim javnim finansijama, investicijama koje su rekordne u ovom delu Evrope - naveo je Antić.

- Da je Siniša Mali pravi čovek na pravom mestu i da to treba da ostane najbolji je dokaz budžet za narednu godinu o kojem se upravo u ovom trenutku raspravlja u Narodnoj Skupštini. Ovaj budžet garantuje dalji razvoj Srbije, nove investicije, povećanje ukupnog standarda naših građana, još atraktivnije mesto za strana ulaganja i infrastrukturne projekte. Kao kreator takvog budžeta i kao vrhunski stručnjak za javne finansije, Siniša Mali je bez sumnje neodvojivi deo velikog uspeha u privrednom i finansijskom pogledu, koje Srbija postiže poslednjih godina - naveo je Antić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Danko

23.11.2019 08:48

Siniša Mali ima znanje Veliko.

Odgovori 27 0
Dane

24.11.2019 18:47

@Danko - Penzionerima povećanje samo 5,4%. A Beogradskom univerzitetu povećao 8,65%. I oni ga još optužuju da im je dao manje nego prošle godine.

Odgovori 15 0
Danko

26.11.2019 09:06

@Danko - Što se tiče uspeha, Siniša Mali je za sve vas DOKTOR. A vi preispitajte vaše uspehe u radu i uporedite sa njegovim.

Dika

23.11.2019 08:51

Siniša Mali među najzaslužnijim za ekonomske uspehe Srbije. Nema inflacije ni rasta cene deviza.

Odgovori 26 0