MILIĆEVIĆ: SPS pruža punu podršku Vučiću

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2019

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Socijalistička partija Srbije pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučići i Savetu za nacionalnu bezbednost u zaštiti državnih i nacionalnih interesa Republike Srbije, izjavio je predsednik poslaničke grupe te stranke Ðorđe Milićević.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

On je ukazao da je Srbija već duže vreme izložena obaveštajnim aktivnostima preko agenata većeg broja veoma moćnih država, ali i onih manjih koji Srbiju ne žele kao stabilnu, privredno prosperitetnu, ekonomski snažnu i bezbednosno sigurnu državu.

- Ovakve atribute Srbiji nije niko poklonio niti je neko drugi omogućio da Srbija danas bude ono što jeste - međunarodno respektabilna, a regionalno faktor mira i stabilnosti. To što je Srbija danas, posledica je uspešnog rukovođenja i principijelne politike koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije - ocenio je Milićević večeras u pisanoj izjavi posle konferencije za novinare predsednika Aleksandra Vučića.

On je poručio i da će u konstalaciji snaga većeg broja država koje nametanjem interesa pokušavaju da Srbiju podvedu u funkciju njihovih geopolitičkih i drugih cileva, Srbija ostati i uvek biti "čvrsta i nesalomiva".


- U tom smislu veliku ulogu imaju naše bezbednosne službe koje bezrezervno štite Srbiju suzbijanjem svih subverzivnih i drugih aktivnosti usmerenih protiv Srbije i njenog rukovodstva. Zato Vojnobezbednosna, Vojnoobaveštajna i Bezbednosno informativna agencija kao i policija i vojska zaslužuju veliko poštovanje i nemerljivu podršku za sve ono što čine u cilju zaštite interesa Srbije i svih njenih građana - naveo je Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Bata Kole

22.11.2019 08:06

Pa to gospodo morate da pokažete i dokažete delima !!!

boki

22.11.2019 08:43

Naravno kad gledaju svoju korist...

Pedja

22.11.2019 08:50

Mogao bi SPS malo vise da se ukljuci oko odbrane Vucica i ove vlade,izgleda da su zaboravili da su i oni sastavni deo iste.,

Goran

22.11.2019 08:56

Jako je bitno da se u ovom trenutku oglasi i najveći koalicioni partner i da javnu podršku Vučiću u borbi za očuvanje dostojanstva Srbije.