MILOVANOVIĆ ZA PINK: Đilas pokušava da skrene pažnju sa dobrih stvari koje se dešavaju u Srbiji! Izgubio je kompas!

Autor: Republika

Vesti

23.11.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politika većine opozicionih lidera zasniva se, ne samo na kriminalizaciji vlasti, već i na kriminalizaciji svakoga iz sveta ko ima veze sa ovom vlašću. Đilas napada MMF, Svetsku banku i druge međunarodne institucije kada konstatuju da Srbija napreduje. To pokazuje jednu sumanutu političku orjentaciju koja ništa dobro ne može doneti ovoj zemlji, tvrde Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Marko Matić, novinar medijske mreže Antidot.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Saša Milovanović

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, kaže da, kada se sve raščlani, ispostavlja se da je prodaju mina Ukrajini izvršila firma Petra Crnogorca, u kojoj radi majka uzbunjivača. 

- Dragan Đilas je, zapravo, srećan zbog toga što kao Srbija prodaje mine Ukrajincima, to su mine od 60 milimetara, kontigent od 15 hiljada komada. I onda naši organi istraže sve to, ispostavi se da su te mine deo tog lota, tog izvoza. Kad se sve istražilo ispada da su to mine Petra Crnogorca - kaže Saša Milovanović.

- Optužili su Srbiju da prodaje mine, a onda se ispostavilo da je u martu 2016. taj kontigent kupila firma Petra Crnogorca koji je povezan sa Bugarima na taj način što je njegova firma preuzela svojevremeno i staklaru u Paraćinu. Na kraju se ispostavi da je Crnogorac preko svoje firme, prebacio mine firmi na Kipar, pa je ona prebacila u Poljsku. Dakle, optužuju Srbiju, a u stvari onaj ko je kupio te mine jeste vlasnik firme u kojoj radi majka lažnog uzbunjivača – kaže Milovanović za Pink. 

- Bugarska novinarka lažnog uzbunjivača naziva herojem velikim, ne znam on je valjda heroj u Bugarskoj, ne znam kakve veze ima Bugarska sa trgovinom oružja u Srbiji. Suština je u tome da se, kada predsednik Srbije izađe i dokaže da je sve neistina, samo nastavlja dalje - nastavio je Milovanović.

- Suština Đilasa i njegove ekipe je da se skrene pažnja sa dobrih stvari i oni su donekle u tome i uspeli jer mi, evo, danas o tome pričamo. Sklonili su priču od Moravskog koridora, novih fabrika, novih puteva, budžeta koji je razvojni - osvrnuo se Milovanović.

- Petar Crnogorac je sin dugogodišnjeg direktora u Zastavi oružje Svetozara Crnogorca koji je bio zadužen za prodaju Zastavinog oružja, a ovamo imamo lažnog ubunjivača Aleksandra Obradovića koga je majka Milijana dovela u Krušik i onda kada je dobila otkaz ona je kao otišla u penziju, baš kod Crnogorca. To pokazuje da su određeni ljudi držali šapu na namenskoj industriji i da su zarađivali milione i kada je namenska počela da ostvaruje profit za državu Srbiju, kada je počela da raste i napreduje, onda oni kreću da se uzbunjuju jer više ne mogu oni da zarađuju taj novac nego država Srbija - kaže Saša Milovanović. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Marko Matić

Govoreći o lažnoj aferi trgovine oružjem i pisanju bugarskog portala da su naše granate u Ukrajini korišćene u ratu protiv Rusa, Marko Matić, novinar medijske mreže Antidot, dodaje da je u pitanju bezočna laž, koja je deo specijalnog rata, a da delu onih koji bi da dođu na vlast i navodno se bore za interese građana, ništa nije sveto.

- Oni su spremni da se koriste lažima, podmetačinama, da rade protiv sopstvene države, samo da bi se na talasu nestabilnosti dokopali vlasti. Kada govorimo konkretno O Draganu Đilasu koji je na svom Tviteru izneo tezu da je Srbija prodavala oružje Ukrajini, treba reći Srbija ne bi radila protivzakonito, i ako bi to bilo tačno – kaže Matić, objašnjavajući da Srbija Ukrajini nije prodavala oružje, pre svega zbog odnosa sa Rusijom. 

Kaže i da je jasno da su Đilasove reči lažne, što je predsednik Srbije i dokazao. Pokazalo se i da je čovek blizak opoziciji, odnosno grupi koju predvodi Dragan Đilas, zapravo trgovac oružjem i da je on prodavao oružje Poljskoj. Reč je o Petru Crnogorcu, vlasniku firme u kojoj radi majka tzv. uzbunjivača iz Valjeva.  

Đilas, kako kaže Matić, sve više odaje utisak čoveka koji je izgubio svaki kompas i nervoznog čoveka čiji se politički projekat urušava na svakom koraku. On optužuje našu vlast, ali i strane državnike što, kako naglašava Matić, može biti jako opasno. 

- Optužuje Muhameda Bin Zajeda, uglednog državnika, da je kriminalac! I upravo na tome se i zasniva politika većine opozicionih lidera: ne samo na kriminalizaciji vlasti, već i na kriminalizaciji svakoga iz sveta ko ima veze sa ovom vlašću. Đilas napada i MMF, Svetsku banku i druge međunarodne institucije kada konstatuju da Srbija napreduje. To pokazuje jednu sumanutu političku orjentaciju koja ništa dobro ne može doneti ovoj zemlji – kaže Matić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

24.11.2019 11:53

Đilas misli da sve može da kupi parama.