"Mene je majka učila da stradam zarad države, a ne da je izdam!"

Autor: Republika

Vesti

24.11.2019

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske desnice Miša Vacić danas je, uz priređen vatromet, spektakularno dočekan u Valjevu. Građane i simpatizere je pozdravio rečima "pomaže Bog" i izrazio zadovoljstvo što je u gradu "koji je postao epicentar svih dešavanja u Srbiji".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Miša Vacić

- Užice ima komplet lepinju, a Valjevo je postalo mesto komplet idiota! - rekao je Vacić i dodao da ne misli na Valjevce.

- Sav šljam iz Srbije se sjatio da podrži jednog špijuna koji je učinio delo izdaje, vezano za Krušik. Njega je mama zaposlila, ona mu je svojim suzama završila i višu školu, mama ga je oženila, a čujem da ga je i ta žena napustila. Aleksandar Obradović je prodao bugarskom sajtu koji je registrovan u Austriji tajne podatke firme Krušik, koja se nalazi u Valjevu.

Navodi da je Obradoviću majka kupila mnogobrojne stanove po Beogradu i zapitao zašto njemu nije kupljen stan makar u Valjevu.

- To je zato što je moja majka pošteno radila i nije me učila da izdam državu nego da stradam zarad odbrane države - kaže on.

- Moram pohvatili Bezbednosno-informativnu agenciju, bez obzira na to što smo mi opoziciona partija, ali kada državne službe dobro rade posao onda ih treba pohvaliti!

Ono što im je zamerio jeste to što nisu procesuirali Dragana Đilasa.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading