MORAĆE DA ODGOVARAJU ZA GNUSNE LAŽI: Andrej Vučić tuži Aleksića i ostale đilasovce zbog sumanutih optužbi da ima veze sa Jovanjicom!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

28.11.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat predsednika Srbije Andrej Vučić podneće krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i svih ostalih zbog lažnih tvrdnji ga je vlasnik organske farme "Jovanjica" Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Andrej Vučić

Andrej Vučić zatražiće od policije da sa operaterom mobilne telefonije, na osnovu listinga svih dolaznih i odlaznih poziva sa njegovog telefona na dan hapšenja Koluvije, ali i poziva realizovanih u prethodnom periodu, utvrdi da se nikada nije čuo sa vlasnikom Jovanjice, odnosno da je reč o još jednoj bolesnoj laži koje u okviru prljave kampanje protiv predsednika Aleksandra Vučića iznose najbliži saradnici Dragana Đilasa.

Brat predsednika Srbije, tvrdi izvor, uskoro će podneti krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Aleksića i svih ostalih koji lažu da ima veze sa Jovanjicom, jer se nikad u životu nije čuo sa Predragom Koluvijom!

 

Stefanović: Neverovatna laž

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbacio je kao "apsolutnu laž" Aleksićeve tvrdnje da je bilo ko iz države imao veze sa kriminalom na poljoprivrednom dobru "Jovanjica" u Staroj Pazovi, gde je nedavno otkrivena plantaža marihuane, a više ljudi uhapšeno i poručio da je država ozbiljna u borbi protiv trgovine drogom

- Neverovatne su laži koje slušam već danima, a koje se dešavaju. Pogotovo od ovih koji su očigledno baštinici ideologije Milovana Brkića iz Tablioda i prepisuju ono što kaže u Tabloidu pa to čitaju na konferencijama za novinare - rekao je Stefanović novinarima u Smederevu.

 

 

Podsetimo, Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke Vuka Jeremića izjavio je danas da ima "pouzdane informacije" iz policije da je vlasnik organske farme "Jovanjica" Predrag Koluvija prilikom hapšenja prvi poziv uputio bratu predsednika Srbije?!?

Aleksić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je jedan od čestih kontakata u imeniku Koluvije, osim Andreja Vučića i ministar policije Nebojša Stefanović i upitao da li je to razlog zbog čega se Stefanović nije oglasio o ovom slučaju.

- Odgovori su u telefonu Predraga Koluvije i pozivam nadležnog tužioca i republičko javno tužilaštvo da istraže, ono što je u policiji već utvrđeno, da je Koluvija prilikom hapšenja zvao Andreja Vučića -  ponovio je Aleksić.

Irena Vujović: Istaga, hitno!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Irena Vujović, članica predsedništva SNS ocenila je da je ponovno iznošenje gnusnih laži i neistina u prljavoj kampanji opozicije, ugrozilo integritet Andreja Vučića, brata predsednika Republike Srbije.

- Neophodna je temeljna istraga i procesuiranje svih inicijatora ovakvih podvala kako bi se već jednom stalo na kraj svim napadima i ugrožavanju bezbednosti kako predsednika Aleksandra Vučića tako i cele njegove porodice. Pozivam sve nadlezne institucije da reaguju u skladu sa zakonom i da zaustave ovakve kriminalne akte - navela je ona

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Tanjica

28.11.2019 21:05

Lazove kao sto su Djilas o njegovi saradnici i treba sankcionisati.

Ana

28.11.2019 22:57

Pošto nema program opozicija svoju jedinu šansu vidi u plasiranju svakodnevnih laži.

Dejan

28.11.2019 23:44

Tuziti opoziciju za svaku izmisljotinu i stati im konacno na kraj!

Olivera

29.11.2019 05:49

Opozicija se bavi lazima i nasiljem