Vučić u jutarnjem otkrio pozadinu skandalozne naslovne stane NIN

Autor:

Vesti

29.11.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jutarnjem programu na Pinku izjavio je da se uopšte nije šalio kada je uputio čestitke NIN za izbor snajpera koji je na naslovoj strani nedeljnika direkno bio uperen u predsednika.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

- Nisam se čak ni šalio, bio sam ozbiljan, vi ne možete da živi moj život, a ne moran nikom da objašnjavam da li ću danas da ima susret sa Rusima ili Amerikancima, kako ću da se provedem, da li je mom ocu ili majci drago kada vide da je snajper puška uperena u mene, time niko ne treba da se bavi, ta naslovna strana je bila divna slika i prilika onih koji bi da vode Srbiju. Ta fotografija je smišnjeno uzeta- rekao je Vučić.

Kako kaže, napadaju ga da je šef mafije i takva politika koju vode je politika Milovana Brkića.

- Za ljude koji ne znaju, taj čovek predstavlja prototip najgoreg svetskog probisveta - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, Milovan Brkić je izgubio svoj značaj jer su Brkić postali i Đilas i Obradović i Marinika Tepić.

- Oni su svi postali mali Milovan Brkić, to je njihova politika jer nemaju šta da ponude. Umeju da mrze - istakao je Vučić.

Osvrnuvši se ponovo na naslovnicu NIN-a Vučić kaže da je bio na četiri Sajma naoružanja, a da je sa namerom izabrana slika iz 2017. godine na kojoj je u njega uperen snajper.

- Mi nismo o uklonili, oni su. Ja žalim što su sklonili tu naslovnicu. Mogla je da se vidi ta njihova patološka mržnja - naglasio je Vučić.

 

Kako kaže, sve to je sastavljao Dragan Đilas jer je opsednut novcem i vlašću i jer više ne može da krade koliko je krao ranije.

- Objašnjenje da ih zanima ko je opljačkao Krušik je laž. Krušik su opljačkali oni koji su bili na vlasti do 2012. godine - kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dule

29.11.2019 09:08

Opozicija je ,kao i rukovodstvo NINa, sa naslovnom stranom koja poziva na ubistvo Vučića, uspešno sabotirali svaku mogucnost dolaska na vlast u skorije vreme.

rada

29.11.2019 10:30

Opozicija silom zeli vlast ali nema nikakvu podrsku

ena

29.11.2019 10:49

Nazalost ovo je direktna pretnja predsedniku Vucicu.

Mira

29.11.2019 12:43

Opozicija nikako da prihvati činjenicu da ih narod ne želi!