Ðukanović: SzS želi da radikalizuje Vučićeve protivnike

Autor: Tanjug

Vesti

30.11.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović rekao je povodom karikature Koraksa na naslovnoj strani "Danasa", na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao snajperska meta, "da je očigledno da su gospoda iz Saveza za Srbiju u svojim glavama umislila da jedino nasiljem i pozivanjem na nasilje mogu da dođu na vlast".

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

- Naslovna strana tog opskurnog dnevnog lista nastavak je kampanje koju je započeo NIN i jasno ima za cilj da radikalizuje jedan deo ljudi u Srbiji koji patološki mrzi SNS i Vučića i koji žele da kažu da je sasvim u redu da gađate snajperom Vučića i da je on meta - kazao je Ðukanović za Tanjug. On je dodao da je jasno da iza svega ovoga stoji Dragan Ðilas, upitavši šta bi se dogodilo kada bi neki medij koji je u javnosti predstavljen kao prorežimski kao metu nacrtao Ðilasa.

- Da li bi možda pozivali na NATO intervenciju protiv Srbije - upitao je Ðukanović.

Ðukanović je dodao da odgovorni za ovakve poteze, kako bi ih opravdali, pokušavaju da prethodno kriminalizuju Vučića, njegovu porodicu i najbliže saradnike i onda izađu pred javnost sa stavom kako je potpuno u redu upotrebiti snajper.

- Ovo što je Koraks uradio nikako se ne može svrstati u slobodu izražavanja, ovo je primitivizam - rekao je Ðukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading