STARE LAŽI I NEBULOZNE KONSTRUKCIJE: Ivkovićeva rasturila Obradovića

Autor: Tanjug

Vesti

02.12.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Popović Ivković ocenila je danas da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Boško Obradović u svojim napadama na ministra unustrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića samo "seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

- U nedostatku bilo kakve političke ideje i činjenica, Boško Obradović, osim evidentnih pretnji i agresije koja izbija iz njegovih rijaliti nastupa ponedeljkom, seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije, uvlačeći u svoje prljave igre neizostavno i članove porodica - rekla je u saopštenju za javnost Popović Ivkovićeva.

Obradović je danas na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da u SNS postoje dva klana, jedan je navodno klan predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića, a drugi Nebojše Stefanovića, iza kojih stoje, kako je rekao, različiti poslovi, među kojima se "jedni bave trgovinom drogom, a drugi oružjem i nekretninama".

Biljana Popović Ivković rekla je da je jasno da u izjavama Obradovića "postoji samo jedan cilj, a to je prikriti činjenicu da je njegov gazda (Dragan) Đilas obavljajući državne funkcije došao do vrtoglavih 619 miliona evra prometa svojih kompanija, prihoda od 105 miliona evra i nekretnina vrednih 25 miliona evra, što predstavlja nezapamćenu pojavu u političkoj istoriji Srbije, a i mnogo šire".

 

 

- Nebojša Stefanović je, dakako, čovek s, najviše, od strane opozicije, izmišljenih kumova u Srbiji, ali zato Dragan Đilas ima stvarne kumove i bliske saradnike - kaže Biljana Popović Ivković, koja i državna sekretarka u MUP-u.

Ona je navela da je jedan godinama nedostupan pravosudnim organima, a nekada je bio direktor "Gradske čistoće“, dok je protiv drugog Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu zbog zloupotreba u rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra 2009. godine kojom je gradski budžet oštećen za oko šest miliona evra.

- Šteta što Boško Obradović nije bio tako blizak sa Draganom Đilasom u ono vreme kada je uvodio rijaliti u Srbiju, sigurno bi dobio jednu od ključnih uloga i toliko željenu pažnju svih medija, s obzirom da su svi bili pod Đilasovom kontrolom. Danas mu ostaje da se bori za svoje mesto u novom formatu Đilasovog prljavog političkog rijalitija u narodu poznatom i kao ''Izgovori što veću laž - zaključila je Biljana Povpović Ivković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Ana

02.12.2019 20:52

Obradovic je obicna marioneta Dragana Djilasa.

Jelena

02.12.2019 21:13

Obradović baron, gomile laže koje izgovara na Stefanovićev račun su apsurdne!

Ana

02.12.2019 21:37

Hrabra zena koja uvek sve lazi i obmane opozicije demantuje.

Milica

02.12.2019 22:18

Boško potrcko Đjikija tajkuna neprevaziđeni lažov i prevarant.