Đilas i Mišković naredili Bošku: Dolazi među nas tajkune, ti najbolje radiš za nas!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Obradović pojavio se na Samitu privrednih lidera u Beogradu i to najverovatnije po instrukcijama njegovih političkih nalogodavaca - dragana Đilasa i Miroslava Miškovića!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Boško Obradović

Poznato je da su Mišković i Đilas tajkuni, a samim tim jasno je da su im neophodni ljudi koji će za njih obavljati prljave poslove, dok oni predano delaju protivno interesima države Srbije i vladajuće garniture.

U potrazi za takvim čovekom, pretpostavlja se, da su lako došli na ideju da to bude upravo Boško Obradović koji je poznat po svakodnevnim povizima na nasilje, ali i samom nasilničkom ponašanju, naročito prema ženama. 

Obradović je postao prepoznatljiv po nreprimerenom ponašanju, pa je logično da je adekvatan kandidat da postane Đilasov i Miškovićev čovek od poverenja.

Foto: Printscreen/ceo-summit.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
jelena

04.12.2019 15:22

Isturiće Obradovića ispred tajkuna. Biće plaćenik.

Odgovori 12 0
Bojana

04.12.2019 15:36

Nazalost tako je..

Odgovori 10 0
Zoran

04.12.2019 18:53

Cela opozicija je smesna i tajkunska.

Ognjen

04.12.2019 20:41

sve su to prodane i izdajnicke duse, i ne bi me uopste cudilo da se sastave svi tajkuni Djilas, Obradovic i Jeremic, ali ni to im ne moze nista pomoci, jer narod je uz Vucica i to je najbitnije