(VIDEO) SKANDAL! Odbornica DS Dragana Rakić vređala portira kao psa: "Idi u kućicu"!

Autor: evrsac.rs, Republika

Vesti

04.12.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u holu Gradske kuće u Vršcu, koji je juče izrežirala potpredsednica sada već gotovo nepostojeće stranke DS i odobrnica u Skupštini Grada Vršca Dragana Rakić, još jednom dokazuje da su osnov politike opozicije vređanje i nasilje zavijeni u laži.

RepublikaFoto: youtube.com/Aleksandar Cupic
Pogan jezik: Dragana Rakić

Nedolicnim ponašanjem, sve vreme je pokušavala da isprovocira običnog čoveka, portira, kako bi sebe prikazala kao žrtvu. Ova namera Rakićeve, izazivanje nereda, bila je prikrivena konferencijom za medije na kojoj mediji nisu prisutvovali i za koju nije ni podnet zahtev načelniku Gradske uprave, pa samim tim ona nije mogla ni biti odobrena.

Grad Vršac, povodom neistinitog saopštenja pojedinih opozicionih odbornika u Skupštini Grada Vršca da im je onemogućeno održavanje konferencije za medije, saopštio je da nikome nije zabranio održavanje bilo kakve konferencije u Gradskoj kuci.

- Za to postoji precizno propisana procedura podnošenja zahteva načelniku Gradske uprave za održavanje konferencija i drugih aktivnosti, a na osnovu čega on obaveštava u svakom pojedinačnom slučaju podnosioca zahteva, odnosno odobrava održavanje događaja u traženom ili drugo odgovarajućem terminu, u adekvatnom prostoru za to i obezbeđuje da se sam dogadaj održi neometano - saopštio je Grad Vršac.

 

 

Ono što je Dragana Rakić zaboravila da prikaže na društvenim mrežama jesu konstantno upućivanje reči uvrede i fizički nasrtaji na portire, što je već oproban model skretanja pažnje na samu sebe tokom skupštinskih sednica Grada Vršca, na kojima već godinu dana ne prisustvuje, ali zato redovno prima odbornički dodatak.

Grad Vršac poštuje slobodu govora i izaći ce u susret svakom ko želi da izrazi svoje mišljenje ali isključivo u skladu sa zakonom, procedurama i poštujući javni red i imovinu Gradske kuće, a najoštrije osuđuje ponašanje Dragane Rakić koja usled nedostatka političkog programa stranke čiji potpredsednik, svojim izlivima besa, u svakoj prilici pokušava da skrene pažnju na sebe - saopštio je Grad Vršac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

04.12.2019 19:47

Nasilnica.