Đurić: Jeremić vođa naručene kampanje protiv porodice Vučić

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2019

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić saopštio je večeras da je predsednika NS Vuka Jeremića tajkunski faktor izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Jeremić je ranije danas rekao da gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević, pored krivične prijave protiv braće Aleksandra i Andreja Vučića, treba da podnese prijavu i protiv njihovog oca Anđelka Vučića i to za trgovinu uticajem".

Ðurić ocenjuje da Jeremić svakoga dana dokazuje da je nije politički "već patološki slučaj", i to je sve što se može reći povodom njegovih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

- Očigledno je da ga je (Jeremića) tajkunski faktor izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv predsednikove porodice, budući da na tako nešto ne bi pristao neko ko je iole normalan i moralan - naveo je Ðurić.

 

 

On ističe da ovo nije samo napad na predsednika Vučića već i napad na srpske porodične vrednosti, jer u prošlosti je, upravo u ime zaštite vrednosti na kojima počiva naš nacionalni etos, i u najprljavijim političkim obračunima porodica bila nešto u šta se ne dira.

No, kako kaže funkcioiner SNS, Jeremiću ništa nije sveto, ni porodica, ni godine predsednikovog oca, koji je uzoran građanin, rodoljub, pošten i skroman čovek, upravo sve ono što Jeremić nikada neće neće biti.

- Uveren sam da Vuku Jeremiću neće poći za rukom da od Srbije napravi političku kaljugu i uništi sve ono što je našem narodu najsvetije - naveo je Ðurić u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Dejan

08.12.2019 23:08

Opozicija samo zeli nasiljem da dodje do protesta jadni su stavarno.

Dobrivoje

09.12.2019 00:51

Jeremiću sako ti nemoj o postenju!

Natasa

09.12.2019 04:17

Opozicija je očajna u svakom smislu!

M Novosel

09.12.2019 05:47

Svakakve gluposi ovom Jeremiću će pasti na pamet.