DARKO GLIŠIĆ O SAVEZU ZA SRBIJU: Bojkot je samo izgovor za debakl koji bi doživeli na izborima

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne prođe nedelja, a da na mesnom ili lokalnom nivou nema neke promene u SNS, koja ima veliku odgovornost i svi koji se u njeno ime nalaze na različitim funkcijama moraju tu odgovornost da pokažu na delu", izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Glišić

On je za "Kurir" najavio da će se konkretniji potezi povlačiti posle izbora, a da do tada SNS nastavlja sa radom i rezultatima.

Glišić je povodom pretnji predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću i naslovnih strana listova "Danas" i "NiN" na kojima je Vučić prikazan kao meta rekao da je u pitanju "povratak Dragana Đilasa na njihov osnovni plan".

- Svi planovi da bez izbora dođu na vlast su propali i preostalo je jedino da iskreiraju atmosferu linča i tako pokušaju fizcicki da eliminišu Aleksandra Vučića. U tu svrhu koriste i vrlo perfidne napade na njegovu porodicu kako bi pokušali da ga dodatno oslabe i učine lakšom metom. Međutim, građani Srbije svakim danom sve više veruju svom predsedniku jer vide da radi za njih i da je otvorio više fabrika, puteva, škola, bolnica nego svi zajedno pre njega - kaže Glišić.

 

 

On dodaje i da stranke okupljene oko Saveza za Srbiju hoće na vlast bez izbora.

- Uslovi su mnogo bolji nego u njihovo vreme i taj njihov bojkot je samo izgovor za debakl koji bi na izborima doživeli. Svi su ih videli na delu i znaju šta mogu od njih da ocekuju. Da Đilas može da reši ekonomske probleme, rešio bi ih kad je bio na vlasti. On je tada rešio samo svoje ekonomske probleme, a za gradane ga je bilo baš briga - rekao je Glišić.

Na pitanje koju od opozicionih stranaka vidi kao konkurenciju ili eventualno kao koalicione partnere, Glišić je rekao da SNS nikoga ne potcenjuje i da je spremna da svoju politiku ukrsti sa politikama drugih stranaka, ako, kako je dodeo, "neku politiku i plan imaju".

- O koalicijama posle izbora. Mi sa strankama Đilasovog, Jeremićevog i Tadićevog režima nećemo, jer ne želimo povratak u prošlost. Ko razume da treba da idemo napred, dobrodošao je kao partner - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
plavicuperak

08.12.2019 07:40

To je jasno kao dan, znaju da posle ovih izbora i poraza koji ce doziveti mogu da se povuku u misju rupu, tu je njihova karijera zavrsena. Tesko je to prihvatiti

Jovan

08.12.2019 08:15

Upravo tako, nigde u svetu nemate u potpunosti fer i poštene izbore,svuda je opozicija u većem problemu nego vlast. Sav ovaj cirkus sa bojkotom jedino služi da sakriju od svojih stranih donora činjenicu da su izgubili podršku naroda.

Bojana

08.12.2019 08:31

Tacno tako zato nece izbore vec na silu da dodju na vlast...

Ana

08.12.2019 08:32

Opozicija smislja nacin da ne bi doziveli poraz na izborima.Nisu svesni da ih narod prezire.