Jovanov: Đilas je umobolna fukara

Autor:

Vesti

09.12.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama bukti sukob između Milenka Jovanova i Dragana Đilasa nakon skandaloznih naslovnih strana, u kojima su objavljenje poruke koje pozivaju na ubistvo predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Iako su stručnjaci za medije i analitičari upozoravali na to da poruke u medijima koje pozivaju na ubistvo Vučića predstavljaju opasnost, Dragan Đilas uporno pokušava da predstavi obrnutu sliku. Prema Đilasu, predstavnici Saveza za Srbiju su žrtve medijske propagande.

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov ne želeći više da ćuti na ovakvu manipulaciju, oštro je odgovorio Đilasu, nazvavši ga "umobolnom fukarom".

- Pa realno, ne možete. Evo, na primer ti. Ti si odavno sam od sebe napravio sve što si naveo, osim što nisi ubica. Ti si samo svojim medijima naredio da upere cev u Vučića i da mu crtaju mete, što ne znači da si ubica. Umobolna fukara, svakako. Ubica, ne - napisao je Jovanov.

Ovakve reakcije više ne iznenađuju zbog očiglednog medijskog spina opozicije koja izbegava odgovornost zbog političkog delovanja koje propagira u medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Bozo

09.12.2019 14:44

Savez za Srbiju zeli nasiljem da osvoji vlast

Ana

09.12.2019 14:48

Svaki vid postovanja prema Predsedniku Srbije ,opozicija ne pokazuje ,sto je krajnje porazavajuce .

Verica

09.12.2019 14:56

Djilas je jedan od glavnih laktasa u SzS.

Dača

09.12.2019 15:55

Ko moze da veruje Djilasu? Njemu slicni? Verovatno. Ja ne!