Jugović: Tajkun Đilas je kupio DS i Dveri

Autor:

Vesti

09.12.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom informacija koje ukazuju na to da je Dragan Đilas vlasnik Demokratske stranke, Bratislav Jugović, član glavnog odbora SNS-a, oglasio se saopštenjem u kojem ukazuje na to da je Đilas pored DS kupio i Dveri.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

Saopštenje Bratislava Jugovića prenosimo u celosti:

"Dragan Đilas jeste većinski vlasnik DS, ali još uvek nije apsolutni vlasnik stranke koju su svojevremeno obnovili Zoran Đinđić i Dragoljub Mićunović. 

Ali je zato Dragan Đilas danas apsolutni vlasnik Dveri, a Boško Obradović njegov terijer. Činjenica je da Obradović nema nikakav ugovor s narodom, ali zato ima kupoprodajni ugovor sa tajkunom Draganom Đilasom.

Hteo je Boško Obradović da proda i svoje birače, ali nije uspeo. Nekadašnji birači Dveri nisu na prodaju, kao što Boško Obradović jeste. Možda nekadašnji birači Dveri jesu protiv Vučića, ali nisu protiv Srbije, kao što Boško Obradović jeste. Nekadašnji birači Dveri ulaze u brak iz ljubavi, a Boško Obradović isključivo iz interesa. 

Tajkun Đilas je naučio da kupuje maglu veoma jeftino i da je prodaje veoma skupo. I možda je tajkun Đilas kupio Obradovića veoma jeftino, ali je dolaskom Vučića na vlast trgovina maglom postala potpuno neisplativ posao u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Upravo tu i leži motiv upornih pokušaja Boška Obradovića da kriminalizuje ministra Nebojšu Stefanovića. Potrebno je oslabiti Vučićevog najbližeg saradnika, potrebno je oslabiti poverenje građana u sve bezbednosne snage u Srbiji, kako bi naša zemlja ponovo postala država u kojoj je moguće bogatiti se kao prodavac magle i to preko grbače naroda.

Časna opozicija danas duguje zahvalnost Nebojši Stefanoviću i zato što je, po nalogu predsednika Vučića, zadužen da unapredi izborne uslove ovakve kakvi su do sada bili, a koji su ni manje ni više nego skrojeni po meri tajkuna Dragana Đilasa i baš u vreme kada je on bio apsolutni gospodar medijskog prostora u Srbiji. 

Opozicija će sada imati najbolje uslove od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji, a Dragan Đilas će imati najbolje uslove da dokaže poreklo svoje nepristojno velike imovine." - napisao je u saopštenju Bratislav Jugović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drago

09.12.2019 18:02

Pokupovao je DJilas sve stranke i umislio da je gospodar Srbije,a ne vidi da ga niko ne podrzava.Narod ne moze ocima da ga gleda.

SasaRu

10.12.2019 06:39

Đilasova, Obradovićeva... ekipa je sve sem Saveza za Srbiju, obzirom da sve rade protiv Srbije i njenih građana, bojkotuju rad u Skupštini ali zato uzimaju plate koje finansiraju svi građani Srbije, ruše i uništavaju imovinu građana Srbije... sve zarad ličnog interesa.

Milan Alasic

10.12.2019 06:41

A od kojih para je on to kupio ? i cime hrani onog buldoga Boska koji je postao krvolocan .