Mirković: Jeremić gledanjem u karte, pasulj i kuglu pokušava da predvidi šta će se desiti

Autor: Republika

Vesti

10.12.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda reagovao je saopštenjem za javnost povodom kintinuirane negativne kampanje lidera SzS protiv članova vlade i vladajuće stranke.

RepublikaFoto: SNS
Aleksandar Mirković

Loš saradnik, još gori političar, a najgori vidovnjak, Vuk Jeremić opet gledanjem u karte, pasulj ili možda neku kuglu, pokušava da predvidi šta će se desiti, ali kao i svaki put do sad, bez bilo kakvog dodira sa realnim svetom i životom.

Za nekog ko je obavljao visoke funkcije, do duše jako neuspešno i aferama obelženo, morao bi već jednom da shvati da je njegovo političko delovanje diskutabilno, jer je teža kap kiše  od njegove reči i da svakog dana ispada sve smešniji te je tako došao u poziciju da služi za podsmeh čak i svojim kolegama iz SzS-a.

Budalaštine i teorije u kojima živi i projektuje na osnovu klanova, obračuna, podmetanja koja je, ne tako davno, imao sa svojim sadašnjim saborcem Đilasom koji ga je iz DS-a izbacio kao staru kantu. 
Na svu sreću, pre svega građana Beograda i Srbije koji se polako ali sigurno oporavljaju od posledica užasne i pljačkaške politike režima DS-a, Srpska napredna stranka je sve suprotno od takve stranke i u njoj nema takvih klanova i borbi koliko god to bile velike želje Đilasa, Jeremića i fašiste Obradovića.
Ni izmišljene priče o Krušiku, Jovanjici neće promeniti činjenicu da će Vuka “jebao sam majku Srbiji” Jeremića ceo svet pamtiti kao poslovnog saradnika čoveka, prijatelja i nezvaničnog savetnika koji je u zatvoru zbog kriminala u kome je Jeremić posredovao i omogućavao mu kontakte. Taj isti robijaš Patrik Ho, Jeremiću je uplatio milione dolara, do sada nismo dobili odgovor za koje to usluge ali je svima jasno i bez odgovora.

Može Jeremić da mrzi i pljuje i Stefanovića i Vučića ali to neće izbrisati postignute rezultate. Čoveku koga i njegovi mediji i novinari hvataju u laži ne može se verovati ni kada se predstavlja, a kamoli kada priča o nekom ili nečemu drugom.

Jaka, stabilna, suverena, ekonomski jaka, bezbedna i u stalnom obračunu sa kriminalom zarad mirnijeg i lepšeg života svih građana, Srbija je postala zahvaljujući Vučiću, Stefanoviću i ljudima koji su svaki dan posvećeni svom poslu i koji se trude da ona takva ostane i napređuje još vise.
Žalosno je što te ljude pljuju oni koju su rečima i delima dokazali da su najgori po našu zemlju poput Đilasa, Jeremića, Obradovića ali to govori o njima, zato neka nastave svojim putem, uskoro ni sami sebe neće podržavati, pogotovo što se iza masnih laži kojima se služe kriju razni šuraci i kumovi koji su švercovali pozamašne količine kokaina i heroina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading