Handanović: Najžalosnije je to što je pokretač Đilasa i njihovih ljudi mrznja prema svemu

Autor:

Vesti

12.12.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Laž i neobaveštenost, slučajna ili namerna, očigledno postaje srednje ime Dragana Đilasa", rekao je član Glavnog odbora SNS Damir Handanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Damir Handanović

Švedska ambasada, koja je proslavljala svoj praznik Sveta Lucija, u saradnji sa gradom Beogradom, organizovala je projekcije na fasadi Starog dvora, a Đilas je svojim ismevanjem pomenutog događaja pokušao da naruši prijateljske odnose dve države. 

- Đilas je bruka i za Beograd i za Srbiju. Očigledno je da se Đilas ne libi da na svakom mestu bruka svoj grad, a zapravo ispada glup, a najzalosnija je cinjenica da je njegov pokretac mrznja prema svemu, a pogotovo prema predsedniku Aleksandru Vučiću. Beograd je evropski i grad kulture, grad pristojnosti, grad lepote, grad koji se ponosi svojim bogatstvom u razlicitostima, za koji se mi borimo, a Đilas i njegovi sateliti napadaju sve što je dobro za naš grad i sugrađane, što je skandalozno - zaključio je Handanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Jovan

12.12.2019 13:09

Djilas je jedna velika sramota. Ovim je pokazao kakve bi on imao odnose sa drugim drzavama - sve bi ih ismejao i unistio.

Maja

12.12.2019 13:12

Cilj opozicije je destabilizacija Srbije

Aleksa

12.12.2019 13:29

Njih je ta mržnja i politički uništila. Izgubili su kompas

tale

12.12.2019 13:29

iz mržnje se nikada ništa dobro nije izrodilo