VIDIMO SE NA IZBORIMA 2025. GODINE: Gojkovićeva oduvala SZS

Autor: Tanjug

Vesti

12.12.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je večeras da Srpska napredna stranka ne radi ništa ni pod kakvim pritiskom, navodeći da je ta stranka pokazala dobru volju da unapredi izborne uslove, koje je napisala Demokratska stranka.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

- Nismo mi pretis lonac da nas neko pritiska, pa da onda nešto skuvamo ili ne skuvamo - rekla je Gojković iz poslaničke klupe povodom kritika SRS koja smatra da vlast izborne uslove menja pod pritiskom Evropske komisije.

Ona je podsetila da je na osnovu izbornih uslova koje je donela DS Tomislav Nikolić pobedio i postao predsednik države, a onda i Srpska napredna stranka.

Ona je ocenila da građane Srbije interesuje program i kako će njihov život biti unapređen i da oni, kako kaže, “ne jedu bojkot izbora”.

 

 

- Građane to uopšte ne interesuje. Neće oni glasati za promene izbornih uslova nego za izborna obećanja i za ono što ste uradili u prethodne četiri godine - navela je Gojković.

Navodeći da se sutra razgovori zaključuju, Gojković je kazala da vladajuća koalicija može da bude zadovoljna i da sve što je činila, činila je to zbog građana koji će sami odlučiti da li žele da izađu na izbore.

- Pronaći će nekog za koga će da glasaju. Boško Obradović, Ðilas i ostali će moći da se bave drugim stvarima, jer njih u političkom životu neće biti naredne četiri godine. Vidimo se 2025. godine na nekim izborima, pa ako se neko bude setio njih 2025. godine, dobro došli na izbore u neku novu fazu Srbije - poručila je Gojković.

Objasnila je da je nova faza Srbije ona kada će građani ceniti da li imaju veće plate, gde im se deca školuju, kakvo je obrazovanje, a neće ih interesovati “koliko je žena Boško Obradović uspeo da izudara, niti će ih interesovati koliko je para Dragan Đilas izgubio na propalim poslovima”.

Politika haosa opozicije

Ocenila je i da deo opozicije ima politiku destrukcije i haosa što se videlo prošle nedelje kada su udarali zastavom o vrata parlamenta.

- Ono divljaštvo što smo gledali prošlog vikenda ovde ispred Narodne skupštine Republike Srbije i onaj spin posle, kao ne treba verovati Maji Gojković i režijskim medijima. Pa nisam ja snimke gledala iz režijskih medija, ja sam gledala snimke sa kamera i videla šta je Boško Obradović, desna ruka Dragana Đilasa, radio sa nacionalnom zastavom - kazala je Gojković.

Gojković je istakla da će vlast sutra sa ponosom otići na okrugli sto i reći da je ispunjeno sve što je dogovoreno.

- Neka traže još šta žele da uradimo, mi ćemo ih pobediti. Tako ćemo ih pobediti da im neće biti dobro naredne četiri godine. Garantujem to - istakla je Maja Gojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Stršljen

12.12.2019 18:35

Neka malo povede računa i ona kao preletač može biti oduvana.

Nena

12.12.2019 18:42

narod je za Vucica, a samim tim za SNS, tu nema nikakve dileme, ovo je stranka koja se bori i radi za narod, za drzavu

jovana

12.12.2019 18:50

2025. god ovi opozicionari nece ni postojati, a i ako budu na politickoj sceni niko ih nece primecivati.

Ivana93

12.12.2019 18:52

Djilas je imao priliku da pokaze kako se brine o zivotu naroda, ali se ispostavilo da je sebi punio dzepove i nije mario za narod. Dovoljno smo videli od njega!