Jovanović: Šta hoće od RTS-a? To se ne radi

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.12.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP-a Čedomir Jovanović ocenio je da u najavi i ideji Saveza za Srbiju da danas blokira zgradu RTS-a nema politike, osim ukoliko se pod politikom smatra izazivanje incidenata, kao i da društvo mora da odbaci takve postupke.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Čedomir Jovanović

Jovanović je, gostujući na TV Hepi, rekao da je "potpuno površna" ideja da se rušenjem može dobiti bilo kakva satisfakcija i da u idejama rušenja i ugrožavanja institucija nema ničega dobrog.

- Šta hoće od RTS-a? To se ne radi... - rekao je lider LDP-a, koji je ocenio da ovakvi postupci dela opozicije ugrožavaju državne institucije. Jovanović ističe da društvo mora da odbaci takve postupke dela opozicije i dodaje da veruje da se to u velikoj meri i dešava.

Kaže da je lider Dveri Boško Obradović u subotu, pokušavajući da probije vrata Skupštine, tražio incident.

Svi postupci dela opozicije ovog tipa, koji su se u proteklom periodu desili u zemlji, posledica su, kaže, konflikta dve suprotstavljene ideje - jedne, koja je u poslednjih više od 30 godina uništavala zemlju, i druge, koja sada pokusava da reši probleme u državi, rekao je Jovanović, aludirajući da je reč o problemu Kosova i Metohije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading