Otkriveno je: Evo koliko stanova ima brat Dragana Đilasa!

Autor: istraga.rs

Vesti

14.12.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti ne postoji mnogo informacija o Gojku Đilasu, bratu Dragana Đilasa. Njegova slika se ne može pronaći na internetu, međutim radi se o osobi koja je stekla ogromno bogatstvo, a da pritom javnost ne zna čime se Gojko Đilas bavi. Njegova imovina se procenjuje na pola miliona evra, piše portal Istraga.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

Prema pisanju portala Istraga, ovo su stanovi koje poseduje Gojko Đilas...

1. Stan u strogom centru Beograda

Gojko Đilas brat Dragana Đilasa poseduje u centru Beograda stan od 82 kvadrata vrednosti 300.000 evra. Ovaj stan Gojko je kupio 2012. godine. Stan se nalazi u samom centru grada u blizini Studentskog parka. Porodica Đilas takođe poseduje u centru Beograda na desetine parking mesta i garaža čija je vrednost nekoliko stotina hiljada evra.

2. Nekretnina na Novom Beogradu

Drugi stan koji poseduje Gojko Đilas je na Novom Beogradu. Ovaj stan ima 59 kvadrata i njegova vrednost je 120.000 evra. Ovde nije kraj stanovima Gojka Đilasa s obzirom da on poseduje još jedan stan na Novom Beogradu.

3. Stan kod Fontane

Treći stan koji poseduje Gojko Đilas je stan od 57 kvadrata na Novom Beogradu. Vrednost ove nekretnine je 67.000 evra. Stan se nalazi na Fontani. Pored ove imovine čija je vrednost 500.000 evra, sugurno je da Gojko Đilas poseduje još skrivene imovine. Ono što je takođe poznato je da se Gojko pojavljuje kao direktor i vlasnik brojnih firmi koje su u vlasništvu Dragana Đilasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Merima

14.12.2019 15:13

Gojko Đilas stekao ogromno bogatstvo a niko ne zna čime se bavi. Mislim da je dovoljno što znamo čime se bavio Dragan Đilas i da se podsetimo one narodne Ko će kome nego svoj svome.

bojan

14.12.2019 16:16

Sigurno se ne razlikuje od svog brata Dragana.

Sandra

14.12.2019 16:36

Nije nikakva tajna da Djilas i ljudi koji su mu bliski, imaju mnogo. Nakralo se to od ovog napacenog naroda.

Mrmot

14.12.2019 16:40

Zato i napadaju Vučića i njegovu porodicu jer oni sve gledaju po sebi pa projektuju to na druge. Znaju šta su oni radili pa misle da tako i drugi rade.