Vučić najavio: Boris Džonson u Srbiji

Autor:

Vesti

15.12.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govoreći na otvaranju izgradnje prvog digitalnog auto-puta u Srbiji, na deonici Pojate-Preljina, predsednik Srbije najavio je posetu britanskog premijera Džonsona Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Predsednik Srbije tokom svog govora

Tokom obraćanja predsednik Srbije je rekao da je posao oko obezbeđivanja finansijskih sredstava za završetak ovog auto-puta, najlakše sklopljen sa Britancima.

- Kada im govorim da je posao najlakše sklopljen sa Englezima, parodon Britancima, ljudi mi ne veruju - izjavio je predsednik Srbije.

Zatim je Aleksandar Vučić ukazao da se na gradalištu auto-puta nalazi bager "Džejson Bi" koji je vozio Boris Džonson.

- Vidite li onaj bager "Džejson Bi"? Taj bager je vozio britanski premijer Boris Džonson. Toliko ga je dobro vozio da je počistio sve ostale. Ovo će biti prilika da pozovemo Džonsona da poseti Srbiju. To bi bila velika čast za našu zemlju i otvorila nove perspektive - rekao je Vučić.

Auto-put Pojate-Prijeljina je deo moravskog koridora i predstavlja prvu digitalnu deonicu puta koja će biti izgrađenja u našoj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Sima

15.12.2019 11:48

To ce biti veliki dan za nasu zemlju da posle mnogo godina konacno vidimo u nasoj zemlji premijera Velike Britanije!

BozaB

15.12.2019 11:49

Dobro nam dosao,nas prijatelj!

Miki

15.12.2019 11:49

Treba obnoviti saveznistvo sa Britancima koje datira jos iz vremena Velikog rata, posetom Dzonsona Srbiji, sticu se uslovi za tesniju saradnju sa Velikom Britanijom.

Laki

15.12.2019 11:51

Dve bitne diplomatske posete....