Vesić o Đilasu: Dokle će ovaj bahati tajkun da preti novinarima?!

Autor:

Vesti

15.12.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić reagovao je danas povodom najnovijih pretnji koje je Dragan Đilas uputio novinarkama u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Goran Vesić

Povod za Vesićevu reakciju bila je Đilasova objava na društvenim mrežama u kojima je tvrdio da novinarka Ivana Mastilović Jasnić "preti da ugrozi poziciju i slavu Gordane Uzelac".

Goran Vesić je ovo okarakterisao kao novi napad na medije, i kao nove pretnje koje se upućuju novinarima koji ne žele da pišu onako kako to drugi diktira. Vesić je još i dodao da ovakve objave govore kakav odnos prema ženama ima Dragan Đilas:

- Način na koji se Đilas danas odnosi prema Ivani Mastilović Jasnić i Gordani Uzelac pokazuje kako se on odnosi prema ženama. Onako kako se odnosio kada su mediji pisali da je vršio porodično nasilje - napisao je Vesić na društvenoj mreži Fejsbuk.

 

 

Istovremeno, zamenik gradonačelnika je ukazao i na to da je Dragan Đilas političar koji preti, koji je od Saveta za borbu protiv korupcije optužen za monopol u medijima, koji je takođe tokom obavljanja javne delatnosti zaradio 619 miliona evra i čije pristalice pale knjige. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Laki

15.12.2019 12:19

Djilasa treba najstroze kazniti.....

Bojana

15.12.2019 12:24

Nek preti sve mu dzabe...

Miki

15.12.2019 12:25

Djilas je prevrsio meru svojom pretnjom novinarima, zar se on ovako zalaze za slobodno novinarstvo, moze da preti koliko hoce , ali nikada u Srbiji zbog tajkuna Djilasa nece zavladati medijski mrak.

Milan

15.12.2019 12:26

Dokle će bahati tajkun da preti novinarima,pogotovo ženama.Sramota.