Mirković: Ðilas će nakon izbora otići u političku prošlost

Autor: Tanjug

Vesti

21.12.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da objašnjenja jednog od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) Dragana Ðilasa bojkota izbora nisu "ništa više od očajničkog pokušaja da sebe uveri da je to pravi potez, iako je svestan i sam da će nakon sledećih izbora zasluženo otići u političku prošlost".

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mirković i Đilas

- Ponavljanje laži, koje je istina više puta demantovala, dosadile su svima, pa je i njemu sve teže to da izgovara... Dragan Đilas, svestan da rezultate i uspehe Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića ne može da izbriše, a kamoli nadmaši, primenjuje novu strategiju u kojoj želi da se njih dvojica sami sklone, kako bi mogli vlasti da se dočepaju on, Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostali poltroni SzS-a - naveo je Mirković.

U saopštenju za javnost, on je ocenio da se u poslednjih godinu dana samo SzS promenio, i to nagore, da je sve više Đilas nervozan i bahat, njegov Obradović je sve nasilniji, dok Jeremić sve više laže.

- Vreme je da Ðilas odraste, prestane da veruje u Deda Mraza i čuda koja podrazumevaju da će on biti predsednik Srbije, Obradović ministar unutrašnjih poslova, Bastać gradonačelnik i da shvati već jednom da se poverenje građana koje imaju Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović stiče predanim radom, poštenim odnosom i rezultatima koji su vidljivi golim okom na svakom koraku, a ne lažima, nasiljem i mržnjom kao što on misli i čini - zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Rasa

21.12.2019 14:23

Djilas je politicka proslost Srbije.

Ena

21.12.2019 14:24

Narod Djilasa ne podnosi zbog proslosti.

Mrmot

21.12.2019 16:16

Đilas je već politička prošlost. Nema podršku naroda i samo sabotira svaki pokret kome se pridruži.

Stojke

21.12.2019 16:41

Kamo lepe srece da ga moje oci vise ne vide.