POSLANIK ALEKSANDAR MARKOVIĆ: Marinika se otvoreno protivi povlačenjima priznanja Kosova

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Marković, narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke pridružio se kritikama na računa Marinike Tepić koja se, kako je ocenio, danas otvoreno pobunila protiv povlačenja priznanja takozvanog Kosova.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Marković
Aleksandar Marković

- Želim da pohvalim današnji nastup Ðilasove Marinike Tepić koja je, možda ne sa namerom, ali bar jednom rekla istinu građanima Srbije, a to je da već mesecima besomučno pokušava da iskonstruiše lažnu aferu o trgovini oružjem sa ciljem diskreditacije Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića upravo u interesu raznoraznih pokrovitelja nezavisnog Kosova - naveo je Marković u saopštenju koje je medijima dostavila SNS.

On je podsetio na Jeremićevo pitanje Međunarodnom sudu pravde u Hagu kojim su pregovori o Kosovu i Metohiji premešteni iz Ujedinjenih nacija u EU, ali i na njegove konsultantske poslove s Patrikom Hoom, te konstatovao da nije neobično što je baš on plasirao "lažnu aferu s oružjem".

- Jeremićevu laž o Nebojši Stefanoviću, nakon toga razradili su takozvani istraživači, čija se koordinatorka zalaže za nezavisno Kosovo. Kampanju izmišljotina o Stefanoviću intezivirali su baš u trenutku dok se borio u Čileu da spreči prijem takozvanog Kosova u Interpol i razradili do vrhunske boleštine u kojoj su Srbiju optužili da snadbeva ni manje ni više nego džihadiste u Jemenu - naveo je Marković.

 

 

Sa serijom naučnofantastičnih laži u aferu se je, dodaje, uvedena i Marinika Tepić, "ista ona poslanica koja insistira da Srbi priznaju da su genocidni", a koja se "proslavila" najviše po širenju "lažnog priloga Raša Tudeja, koji su pristalice Saveza za Srbiju izmontirale".

Zvanična Moskva saopštila je da je zgrožena primitivnim montiranjem sa ciljem ličnih obračuna sa Stefanovićem i na narušavanje odnosa Srbije i Rusije, konstatovao je Marković i dodao da je Tepić danas otišla korak dalje.

- Srećom po narod i istinu sama je razotkrila motive višemesečne histerične kampanje o navodnoj trgovini oružjem. Bez trunke srama Tepićka se danas otvoreno pobunila protiv povlačenja priznanja takozvanog Kosova. Svojim malodušnim izmišljotinama pokušala je da diskredituje borbu Stefanovića i Vučića za sopstveni narod na Kosovu i Metohiji, optužujući ih da skupljaju novac od privrednika i trgovaca oružjem da bi pribavili povlačenja priznanja takozvanog Kosova - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Mrmot

24.12.2019 17:07

Ništa to ne čudi,da se ona pita Srbiju bi opet bombardovali...

Odgovori 12 0
BozaB

24.12.2019 17:08

Jasno je ko su njeni sefovi,i za sta je placaju.

Odgovori 11 0
jasna

24.12.2019 17:23

Marinikine namere, kao i opozicionih vodja su jasne. Imaju svoje interese . Samo je zalosno sto idu protiv svog naroda i ne misle na posledice koje mogu izazvati.

Odgovori 11 0
tinaja

24.12.2019 17:30

Djilasova Marinika ni lazi ni sredstva ne bira. Jasno je ko je za sta placa. O tome nema potrebe da se polemise.

Odgovori 10 0