Stefanović o hapšenju Bastaćevog pulena: Važno je da ne postoje zaštićeni

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2019

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Važno je da ne postoji niko ko je zaštićen bilo kakvom političkom funkcijom ili bilo čim slično", izjavio je danas ministar unutrašsnjih poslova Nebojša Stefanović komentarišući hapšenje jednog od najbližih saradnika predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

On je dodao odgovarajući na novinarsko pitanje o hapšenju M. N. (1972), bivšeg odgovornog lica Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju Gradske opštine Stari grad, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela zloupotreba službenog položaja i pranje novca, da borba protiv korupcije mora da bude stalna i neselektivna.

- Videćemo šta će tužilaštvo dalje reći...Kada je reč o ostalima u tom postupku, deo njih je već saslušan, deo je već priznao krivicu pred tužiocima. Mislim da su tužioci sa nekima već sklopili i sporazume o priznanju krivice, to sada ide na sud, pa ćemo videti šta će sud reći - rekao je Stefanović i istakao da se borba protiv korupcije nastavlja i da mora da bude stalna i neselektivna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
BozaB

24.12.2019 17:32

U Srbiji danas ne postoje zasticeni.Takav je sistem!

tinaja

24.12.2019 17:34

Naravno da ne postoji niko ko je zasticen bilo kakvom politickom funkcijom ili bilo cim slicno zato sto Srbiju vode pametni ljudi. Da je opozicija u pitanju e to je vec diskutabilno.

Marko Petric

24.12.2019 18:05

Bastac je ocigledno radio samo sa ljudima koji su dolazili u sukob sa zakonom. lepo drustvo, nema sta. Dovoljan razlog da ga ljudi ne podrze.

recks

24.12.2019 19:02

U prehodnoj vlasti, danasnjoj opoziciji bio je zasticen svako ko je umeo i mogao da ukrade pare ...